Vodilice

Autor genjura, Studeni 26, 2012, 16:04:04

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Jožef1

Dali se zna cijena tih Torzite vodilica  :mt1032: za varaličare je to super  :ok: samo me cijena brine  :icon_scratch: da ne bi ispalo kako je štap opremljen SIC vodilicama u cjenovnom rangu samo sa navedenim vodilicama  :mt1032:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

Greys

Cijena kao jedan jaaaaaaako dobar štap

Jožef1

Da, novo na tržištu cijene u nebesa...za godinu dvije, tri- tko doživi imat će doživotne vodilice  :ok: Štap pukne kojim slučajem, skidaju se vodilice  :takoje: Još sam u temi "Distanca" pisao o takovim vodilicama....

Jožef1

Vjerojatno ima i dvostopalne, sigurno su i skuplji -ubijaju me jednostopalni  :icon_scratch: I sada upravo gledam štap i brojim 6 vodilica + vrh x 8 ili više= dobra rolna i štap  :thumbsup: A feedere ne smijem niti pogledati  :uf: Da, a rad majstora... moro bi prodat auto  :sha: bolje se  :flasica:

rj

JA ALCONITE više nikad neću stavit
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

Greys

Sto?

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

rj

"glasnije"su od SIC i više troše špagu

Lomnica_city

Da su glasnije to OK, jer SiC su vise polirane skoro u svim slucajevima, ali nije mi jasno kako to vise trose pletenicu, prsten AlC vodjice je tanji pa je samim tim precnik veci nego kod SiC-a i lakse su od njih 20-ak %, manje uticu na akciju stapa i manje se greju zbog veceg precnika prstena, ja tu ne vidim razlog za mrznju, cak sam i ranije stavljao samo vrsnu SiC zbog usecanja a nize AlC...

rj

dobro si zakljućio SIC su bolje polirane samim tim imaju bolju kliznost odnosno manje trenje špage ...kad je trenje manje i vjek strune se produži ...kontaš  :toothy9:

Lomnica_city

Jok, do sad mi nikad nije pukla pletenica a po 2 sezone koristim 1 kalem (okrenem u jesen da bude sveza za zimu zbog mraza) a ti tek ne verujem da koristis toliko dugo pletenicu, ipak imas na smudja samo bar duplo vise izlazaka nego ja...

rj

netražim da mi vjeruješ ...ja kažem samo onako kako je  :takoje:

ibro dirka

ako se više čuju logičnije da jače stružu bar po meni.

maverick

Imam alconite i bez greske su, imam i sic...mada imam vise komada pribora da je to meni ne bitno...na više rola imam sve strune pa tako da ne udaram samo po jednom komadu
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mario123

Danas kupio sakuru sportism neo komplet fuji oprema stap izgleda boli glava. Ima vodilice Fuji alconite,vidim da neki pisu da nevaljaju.Jel su stvarno toliko loše za strunu  i puno glasnije od Sica?