Vodilice

Autor genjura, Studeni 26, 2012, 16:04:04

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

genjura

ove su mi se mnogo dopale ali načuo sam da nisu baš trajne sa korištenjem špage
da li neko ima iskustva sa ovim vodilicama

genjura

e da zaboravi pacific bay minima

maverick

meni se svidjaju one na limenom sto budu..gold cermnent ili kako se vec to pise...ali skupe su kao cijeli stap kod nas...ove gore tvoje nisam probao
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

river

za špagu Fuji...osobno ih imam i na carp štapovima,ali netreba zanemariti Alps,jako dobre vodilice a nisu skupe,moram pronači sad katalog Alpsa od dilera za HR što mi je poslao,H.Beranek,s prijateljem smo se igrali malo na raznim štapovima razluičite vodilice.
I niskobuđetni spin štapovi se daju ljepo preraditi,jer zaista ima prekrasnih blankova a da nisu skupi a,vodilice koma.
nemora svaki štap biti skup da bi bio odličan,ali se komponente koje ugrađuju (vodilice) ,na uštrub cijene,loše...
imam nekoliko doma tako "prerađenih" blankova s kvalitetnijim vodilicama,i rade sve 5.Jedino se malo mora igrat oko "kičme" samog blanka a to je druga tema....

genjura

pa eto pašu mi i ove

fuji TKLSG

ossa

A cena izuva  :angryfire:
Imam PacBay minima, imam takođe i k seriju, concept mnag... Najbolje po meni su lvsg i te ću od sada uvek stavljati, dosta se vala eksperimentisalo... Naravno vrh FST radi posao za sve vrste i ramove korektno.
pozz
Naidju krize, drukcije grize...

maverick

koja cijena kompleta 7 plus 1 ovih tklsg
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Surikarn

To je titanium  "K" sic serija  i kostaju cca.140€   to je nepotrebno.... istu "K" sic seriju samo obicne uzmes za cca. 60€
Titanium bi jedino stavljao dvostopalne jer se na njima dobije veca razlika u tezini... jedini problem je sto dvostopalne titanium 7+1 neka bolja serija od fuji-a kostaju cca.220€

kova

Titanij apsolutno ne hrdja. Zna se za shta je uglavnom, pogotovu dvostopalne.
Alconite sa "obichnim" ramom je lakshi nego sa SiC ringom.
Titanijum za Finess shtapove i sl.
:glasses1:
PS
Skoro je iznedren i Alconite sa Tit. frejmom ( i ovo koshta...).   :thumbsup:

Surikarn

Do sad sam sve stapove radio sa SIC-om i nedavno sam dao uvezati jednog Byrona sa Alconit ringovima,reko nije skup stap pa idem ustedit na vodilicama...iskreno sad mi je zao sto nisam dodao 30€ i uzeo iste vodilice samo SIC ring...nije neka ogromna razlika,ali kad naviknes na sic osjeti se razlika u prvom zabacaju...

maverick

osjeti se razlika i u potrosnji strune...

kova

Da da, narochito kod zimskog (turbo brzog)pecanja, he he  :glasses9:
Lichni izbor, uvek bio. :thumbsup:
:kacsint2:

genjura

lvsg  mnsg
tkwsg  ysg
ajd sad koje su od ovih dobre , sve su fuji gunsmoke sic a sad koje  raspalite ove tkwsg bi bile naravno bez titanija

ossa

Sve su dobre, ako ćeš klasiku SVSG i LVSG ako ćeš moderno kwsg (k - koncept) ako ćeš evergreen onda mnsg i ysg  :toothy9:
Ili alconite sa istim ramom, a sic vrh i to fst ili mnst (ako kwsg ili mnsg onda mnst nikako babuškarski pst)  :toothy4:
Bezbroj kombinacija  :blob6:
Naidju krize, drukcije grize...

maverick

a kako se zovu one sto su isle na limeni bič...meni su te najbolje...bar po vidjenom... :thumbsup: