Vodostaj Drave

Autor maverick, Studeni 26, 2012, 16:34:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

Madjari fino predvidjaju...da pola stigne bice zanimljivo...ali hebem ga ako je to sve od majske vode...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Samo da dođe da mogu trčat oko čamca a ne ovako kao danas. Moram biti u njemu i ljepiti ga pa sam po*izdio.Gdje se okrenem neka kanta,smola,platno,jedno poljepim drugo zahebem. Sizifov posao sam napravio ako je to posao uopće

majstor

Prošle godine, od proljeća do jeseni, vodostaj prosječno  - 100 kod Terezinog Polja. Od jeseni do danas prosjek -320. :sha:

pajdo77

Koliko treba doći i kad je u Osijeku?

nekinho

pajdo77

maverick

Drava je extra niska...ima puno kanala , kanalića i bara usput koje mora napuniti...tako da tko zna koliko ce realno doci kod nas..ali dobro je da doje sta bilo presušiće nam ako ovako nastavi  :uf:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravski pecaros

daj Bože da dođe belišče na 300 a osijek na +150 jel nema meni opet ništa od karašice

maverick

Kod mene je presušila...kod novog mosta od karašice nema nista tek deset petnaeset cm na pojedinim mjestima......negdje presusila posve...a nekad smo se trkali čamcima na ovom vodostaju kroz nju...

nekinho

Šta kukate vi koji lovite ribu...mi koji ne lovimo nama je svejedno.  :stripii: :stripii: :stripii:

maverick

A ne...već onako...za dobar mrijest treba nam vode...no izmrijesti ce se riba i u toku...samo sto je tad sve to puno osjetljivije

joker

samo neka raste ima kud  :stripii:
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

joker

madari zadigli na +30  kod mene  na Terezinom. pa to je  vise od 3m vode.
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

Zagor

Ja nepamtim tako nisku Dravu  :vrag:
Bolje golub u ruci nego vrabac na grani!

maverick

Bila je i niza , samo ovo je dugo razdoblje ovako niske vode...valjda ce ova voda da malo promjeni raspored sprudova, dosadilo nam loviti na istim mjestima  :stripii: :stripii: