Vodostaj Drave

Autor maverick, Studeni 26, 2012, 16:34:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

majstor

Loviti? Nema vode, samo sprudovi.  :veryangry: :takoje: :baba: :bye:

joker

majstore pa bar tam kod tebe ima dubine u okolici ja mogu komotno bacat na pe u pola metra vode  :stripii: jedino imam jednu rupu u kojoj je sad 11m dubine i to na 20kvadrata ostalo plicak al se covijek navikne i bitno da ode na vodu.
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

majstor

Imam rupu doma ali mi preduboka. Na Dravi mi rupa preplitka, jbg godine. Kupio sam pvc kanticu i lopaticu pa ćemo, unuk i ja kopati na smjenu.  :stripii: :stripii:

ljuska

evo malo Drave kako izgleda danas sa mosta u Molvama

maverick

A bas je i kod vas kao potok
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

majstor

Vodostaj Drave kod Botova ode gore 1 metar u par sati. :notworthy: Nadam se da nije zakašnjeli aprililili.  :eek: :hello2:

maverick

To je to sto su madjari prognozirali
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ljuska

ako ode samo metar onda će onaj šljunak biti pod vodom cijelih jedan i po centimetar  :stripii:

majstor

Bolje išta nego ništa. Ovako malu vodu ne pamtim. Prijašnjih godina u ovo vrijeme voda bila veča 4 metra. :sha: :eek: :takoje:

joker

pajdo77

Gledam na Hrvatskim vodama Miholjac. U zadnjih par sati ide gore po 6-8 cm/h. Brzo će to do nas.

dravski pecaros

jel drava mutna belišče-petrijevci

joker

dravski kod mene je fino mutna nije prejako nego taman

pajdo77

Bio jutros izvidjeti situaciju. kako raste izgleda da se i život polako vraća u nju. Naime vidio sam u pet minuta dva rauba,duplo više nego cijele godine.

maverick

Pajdo, opusti se to riba samo prolazi pored tebe i ide u Josipovac  :stripii: :stripii: