Vodostaj Drave

Autor maverick, Studeni 26, 2012, 16:34:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

majstor

Sutra još 20 cm manja. Prekosutra će presušiti.  :stripii: :stripii:

pajdo77

Kud je toliko niska tu je i bistra vec jako dugo vremena.kad bi bar malo zamutila mozda bi u obali i uspio prevariti koju.vec mi se par puta desava da mi stuka doprati mamac i ode ili ga samo cvrkne.ni lakomu stuku nije mi lako prevariti u tako bistroj vodi

Poslano sa mog ASUS_Z00ED koristeći Tapatalk

maverick

-153 na Pampasu...slikano s benta

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Tko ima one cizme sa kombinezonom do sisa za musicarenje moze komotno izvuci camac,na ovakav vodostaj moze i tako opremljen,camac mu ne treba

maverick

Josipovac...ušće Karašice..plaza preko puta....16 h...drava Osijek -155

uses of ammonia gas
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Koliko ja vidim sa benta opet je osla dolje

nekinho

Najava je da ide do -180 idućih par dana. Živi bili pa vidili i to čudo, jednom u sto godina...

maverick

U narednih 4 do 5 dana taj minimalni nivo bi svakako trebao preci onaj iz 2003, mada nakon toga kontam da ce stici nesto povecanja od Mure sto predvijaju, a i očekuje se za tih nekoliko dana i neki porast Dunava, ali svakako imamo taj vakum od 5 dana gdje ce svakako biti minimum svih minimuma...Ovo jesu neka prolazna razdoblja, vise me brine taj zimski vodostaj ako ulazimo u to razdoblje ovako niski....

majstor

Mogu u patikama doći na mjesto gdje zabacujem da ne smočim noge :sha:  :uf:

maverick

Idemo laganini ka rekordu...-160 je trenutno...Slikajte Dravu kod vas po ovako niskom vodostaju

Kugla

Vodostaji su posvuda na minimumu, danas bio u Sisku, Kupu nisam vidio manju

majstor

Jućer mi biO jedan kupac i rekao da je akumulacija kod Donje Dubrave bila ispuštena radi popravka nasipa i da je sad pune. To bi mogao biti razlog malog vodostaja. Voda dolazi.  :takoje:

maverick

Vrlo lako moguće, no od noćas stojimo na Osijek minus 165....pa danas, odnosno u naredna dva dana,  možemo očekivati i taj mozda za nas pecaroše neslavni rekord

pajdo77

Sad kad je tako niska kod mene se vidi spomenik ljudskoj gluposti koji su pojedinci ostavili onima koji nakon nas ostaju. Naime od mene do flotile nema metra kvadratnog a da ne naletim na neku auto gumu.to je hebeno za ne povjerovat.ajde da je na nekom flosu pa sluzi kao odbojnik jos i razumijem ali pojedinci su ih bacali valjda oko svakog kamena veceg od opeke da ne ostete plovila.valjda im je bilo tesko malo ocistiti oko veza i maknuti 20-ak komada kamenja pa su vukli gume bog te pita odakle i bacali u Dravu,valjda im to bilo lakse.

nekinho

Pajdo to su kućice za smuđeve samo što su sad vlasnici odselili za dubljom vodom  :uf: