Vodostaj Drave

Autor maverick, Studeni 26, 2012, 16:34:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Dodjosmo do minus 166 pa sad malo gore
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravski pecaros

maverick

Hebalo kera...pa ovo je ludnica ljudi moj.... :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Jel to neki val u prolazu ili za duzi period?

Poslano sa mog ASUS_Z00ED koristeći Tapatalk

maverick

Kontaš da skidaš dasku za surfanje s tavana ili ne  :stripii:

dravski pecaros

da se razumijemo drava je ekstremno mala tako da ovaj porast neče donjet nikake probleme...neka normala Drave Osijek je 0 do +50
Belišče +120 do +170 .... :takoje:

maverick

Možda nece biti tako obilnih padavina kod nas ali predvidjaju slovencima bas dosta , pa valjda od tud i tako veliki skok u prognozi, nece to dravski biti kod nas previse...vec čisto nagli porast onako, nikad mi se nije svidjao za pecanje...Ali imamo koji dan juzine pred porast pa kontam da ce nekog i neki dobar som prokenjati

https://www.index.hr/vijesti/clanak/dhmz-stize-drasticna-promjena-vremena-moguce-poplave-i-nestanak-struje/2035236.aspx

majstor

Za sada je narasla 20 cm i počela padati. Korigirat će Mađari prognozu. U porast od 3 metra ne vjerujem, ali su veliki somovi dobrodošli.  :stripii: :stripii:
JBT stvarno je počela rasti.  :eek:

ljuska

Ja mislim da od tog porasta ništa jezera na hidrocentralama su prazna treba im svaka voda za struju

maverick

Oni sad predvidjaju porast kod Os, od nepuna 4 metra..jbt..kao da smo na Savi  :stripii:

pajdo77

Sto Ljuska kaze dok se popune akumulacije,pritoke,nesta primi Dunav ne vjerujem da ce i ako dodje toliko taj vodostaj potrajati. Treba samo pripazit na camce jer kad sada pocne kupit sve i svasta po obali moglo bi biti i sekvoja zapetljanih na sidrenu uzad a o naplavinama smeca da ne pricam

Poslano sa mog ASUS_Z00ED koristeći Tapatalk

maverick

Ma da...ruzno taj graf izgleda...daske dignute do čepa a i obilazimo mi konstantno

feco

Kakav ludi porast !!......nego, zanimljiva je jedna druga stvar.....kada Drava raste...kod nas, nizvodno od ušća......riba ne peca.
Možda netko neće vjerovati, ali je tako....dokazano kroz godine.  :hi:
POLAKO I BEZ VEZE

KvacakZu