Vodostaj Drave

Autor maverick, Studeni 26, 2012, 16:34:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

pajdo77

Ništa dok temperatura vode ne bude za zakuhat kavu u njoj.

maverick

Dolazi 2 metra Drave, dolazi dva tjedna niskih temperatura. Mozda je pravo vrijeme da zatvorimo sezonu ribolova smuđa i izbacimo čamac na suho  :sha:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

im84

#foxrage
#fox_rage_fishing

pajdo77

Ako Drava bude visoka cijelu ovu godinu poput prošle ja sam nahebo ko žuti mačak. Kud ne idem jesen-zimu na vodu a dobar dio proljeća je lovostaj tu neću ni na ljeto pecati ko čovjek. Ili mjenjat zanimaciju ili vaditi Baranjsku dozvolu pa postati barski pecaroš i juriš na Biljsku staru dravu ako i tamo ima koja babuška. Nema mi druge.

pajdo77

Upravo otrčao vidjet na šta ta voda liči. Kod mene je bljak. Ovi što rade obalu radili i po onom snjegu i lošem vremenu da nadoknade lanjsku godinu gdje ih je usporavao vodostaj. Sad krenili više neg Kinezi,baš se radilo kad opet vodostaj pravi probleme. Valjda neće kao lane. Evo i koja slika da vidite na šta to liči trenutno.

Poslano sa mog ASUS_Z00ED koristeći Tapatalk

maverick

Hoce to biti i neki spust za camce
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Koliko ja znam neće biti spusta mada se nisam nešto ni raspitivao iskreno govoreći. Ima iza flotile a to je par stotina metara udaljeno.

dravski pecaros

Bilo bi ovo super da se ostvari

pajdo77

Nikad ova Drava dolje. Ovo nisu majske vode,ovo su cjelogodišnje vode. Ako i ova godina bude kao lanjska što se vodostaja tiče nagodinu ne vadim dozvolu nit idem na vodu. Nema smisla..

Poslano sa mog POT-LX1 koristeći Tapatalk

pajdo77

Raste 2-3 cm po satu. Jučer je na petom već bila usporila dok je kod mene curila normalno,danas je i kod mene usporila u odnosu na jučer. Dunav ju štopa. Ode i ovo ljeto što se kupanja tiče a pecat ću za tri mjeseca kad se ta voda i ako vrati u normalu. Nejad sam ljeti mogao skoro prehodat Dravu-sad ljeti obrane od poplave.

maverick

Osijek raste, Belišće pada...a di ce ta zbunjena riba...jbg u Josipovac  :stripii:

joker

Navikni se Pajdo i prilagodi takva ce biti do zime oko 200 ako gledamo Terezino polje.a ima i navodni razlog.a riba ostaje u T.P.🤣🤣🤣vama samo voda nizvodno.hehhehe
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

pajdo77

Ma muka je to,ja sam navikao ljeti svaki dan na vodu jer kad zahladi ja na vodu ne idem,sad i taj kratki period ne mogu zbog tih visokih voda,brzo će jesen a onda opet čekaj pol godine i više da idem na vodu i onda ona opet tako zahebava i sve od početka.

joker

Navodno se drzi taj vodostaj ljetni da se riba izmresti kako treba da se obnovi riblji fond.
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata