Vodostaj Drave

Autor maverick, Studeni 26, 2012, 16:34:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

miha

kreče dolje jedino što je dunav natisko pa  ju malo usporava ....taman u drugom djelu osmog mjeseca možda se malo pročisti ....ako opet ne shebe ova promjena vremena koja se najavljuje za srijedu 12.8.......

pajdo77

Lijepo opada u zadnje vrijeme. Samo da ne bude negdje opet potopa i bujica pa da se nisam prerano počeo radovati. Dosta je bilo ove godine visokog vodostaja.

miha

http://www.hydroinfo.hu/Html/hidelo/drava.html .... šteta što nije maj mjesec  :ok:

maverick

Pa vala baš...ode opet u urac...ako ne dobijemo koji hladni dan da rijesi komarce nahebali smo ko zuti
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Drava je zlo i naopako ove godine. Nikad veća,pogotovo ljeti. Ovi kod mene će bent uz ovakav vodostaj završiti za jedno osam godina. Doduše ne čujem ih da kmeče na obali što ne mogu raditi.

majstor

Opet naglo raste. Shebo sam si auto stalno vozeći preko metar vode. 😁🤣🤣🤣

mikac

Negdje oko podneva išao sam na dravsku Špicu..tu kod mene u Varaždinu, da izvidim situaciju oko mogućeg ribolova. Dere li ga dere, Drava, mutna i blatnjava, Prelila se van korita. Danas ništa od fišinga a sutra...vidjet ćemo.
Hodam polako, ali nikada unatrag.

miha

mikac

Ja sam bio prekjučer na Špici_Drava Varaždin. Vodostaj jedno vrijeme vrlo nizak jer navodno vrše neke preglede na akumulaciji HE Čakovec.
Sutra se spremam na fišing ali stvarno nemam pojma što očekivati  :sha:

Hodam polako, ali nikada unatrag.

pajdo77

Hoće li više dolje hebla mater svoju. Već je Bogu i Vragu do*izdila.

tutnja

Izgleda da neće..

Poslano sa mog LG-G6 koristeći Tapatalk

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Po hydroinfu opada u dva dana metar i onda opet u dva-tri dana skoro isto toliko gore pa ti pecaj. Gdje opet ispuštaju brane,gdje je potop Bog dragi će ga znati. Te hidrocentrale su najveća glupost između mnogih što je čovjek napravio. Il nek iskopaju akumulaciju ko cjela Slavonija ili nek to zaruše a ne ovako,akumulacija ko bajer na jugu2 pa dnevno pet puta steži i odvrći ventile. Nek sam im sad odbrusio pa nek se misle.

maverick

Eto...culi te Mađari i sad stranica ne radi :stripii: :stripii:

The requested service is temporarily unavailable. It is either overloaded or under maintenance. Please try later.