Vodostaj Drave

Autor maverick, Studeni 26, 2012, 16:34:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

pajdo77

Gledam nd podne u Miholjcu ie gore,to bi moglo sutra doći vamo ako samo ne protrči,uz promjenu vremena možda potakne neku aktivnost. Treba probati. Mora jednom na bolje.

Poslano sa mog POT-LX1 koristeći Tapatalk

pajdo77

Puko ekran,nagađam šta pišem

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Gledam grafikon Hidro infa,po njima bi danas trebala doći nekih 25 cm,gledam hidrometeorološki po satu i tu nema priče o nekom tolikom porastu,netko tu meni lagi.

Dunavski vuk

Dunav dolazi 50-60cm do cetvrtka, mislim da ce i Drava

pajdo77

Bilo bi dobro da Drava ode do pola metra gore i tu ostane

madmax

Ako nekome treba pijeska...

maverick

Da zna Pajdo da svaka ta dina zimi nosi po jednog smuđa...ne bi se micao odatle cijele godine...Bas u subotu prosao biciklom pored....izgleda bas prekrasno
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Ma po zimi ne mrdam od peći

Sg.Pepper

Odes samo na 15min i maznes najdebljeg?
dec d vej aj lajk it....

pajdo77

O pa ti si živ. Nego kad smo već kod zime i smuđa jel se njega i tada traži voblerom ili samo guma i keder? Nekako me uvatilo to voblerisanje zadnjih dva tjedna pa ako ima nade za ulov možda i nastavim kada zahladi.

maverick

Onaj pijesak sto je maloprije izasla slika....takva mjesta...naravno pod vodom  :stripii: dubine dva...tri metra....protok da se mozes shad rap 9 provuci bez problema sa sto metara udaljenosti stapom od pedesetak grama...je idealna pozicija za zimskog smudja i vobler....Tu se korigiras malo unutra ...malo van gledano od obale...i ulov je zajamčen...prije ili kasnije...I nije ti potreban jig nikako...Na ova nacin em pretrazujes veliki dio terena em ne moras imati super osjetljivi pribor da bi jigao s glavama od deset i manje grama

pajdo77

E hvala. Sad sam malo pametniji nego prije deset minuta. Dakle zima,pjesak,pa puštaj nizvodno i onda lagano preko tog terena