Vodostaj Drave

Autor maverick, Studeni 26, 2012, 16:34:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

pajdo77

Mislim da će i tu kod ove nove luke doć smuđ,tu je kederu mirnija i toplija voda,možda ako tu keder uđe na zimovanje i smuđ dođe za njim,čekat ga na ulazu gdje se mješaju te dvije struje.

Poslano sa mog POT-LX1 koristeći Tapatalk

Dunavski vuk

Pajdo nije ti loša ta ideja, pošto mi je blizu mogao bi i ja navratiti okupati varalicu

pajdo77

Pa nisam ja neki znancov za to voblerisanje al nekako mi logično. Sad potrefit boju voblera i doba kad bacat to je već za mene viša matematika. Ovih dana uzima kod mene od 7-9 navečer. Kad će kad malo zahladi i dani budu kraći to je pitanje za milion dolara

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Dunavski vuk

Ako nastave ovako preko zime će drava biti potok s njihovim pijeskom i zajebancijama, bitno da je kubik 90kn, a pijeska ima da ti srce poželi, da sagradimo 2 naselja još...

pajdo77

To su zeleni. Od špricanja komaraca koje nedaj bože da poprskaš u Kopačkom,pjeska koji zasipa plovni put pa ne mogu ni brodovi na istovar,kruzeri u grad,dabrova koji nanose štetu voćnjacima,o kormoranima je već sve rečeno itd itd. Svojim odlukama nanose milionske štete a za svoj nzv rad dobijaju opet milione od države. Interesantno.

miha

nek ostane ovako ....nedaj bože kruzera dalje od osijeka ( uzvodno ) .....bilo bi čamaca svuda ....nemamo nikakvu infrastrukturu kao vi ( zimske luka ...vezovi koji su ubavni ) .... al kako stvari stoje negdje sam pročitao da je potpisan taj neki sporazum ....Mura - Drava - Dunav ...o očuvanju tih rijeka u ovom obliku koji jesu ...tako da se nadam da se neče ništa ni kemijati po tom pitanju ....da ima kiše gore ...bilo bi i vode ..sad će to brzo na 150 i više .... i onda će Pajdo kukati kako ne valja  :stripii: ... tako da sve to dođe na svoje .... :stripii:

pajdo77

Netreba sad narast do bandere. Meni dosta pola metra i onda nek stane. Kod mene je dubina vesla ponegdje. Deset grama olovo padne za sekundu do dna,to skoro nije bilo

pajdo77

Nemam ni tako nježne štapove kad nikad nisam bacao tako malu gramažu ovdje pa mi nisu ni trebali

miha

do jučer je bio neki voblerćić u ruksaku ...sad se več gleda rapala itd ... :stripii:....u mom selu ( kako Mario kaže ) svi vobleri se zovu  Ružno paće .... :stripii:.... sad je nakako krenilo ...vir getva ....rapala ....itd .... :stripii: ...kako stvari stoje doći će i štapovi na red ... :stripii: ....sory malo se šalim ...a tako je to evolucija ...napredak ....razvitak .... :stripii:

pajdo77

Ovdje piše nekontrolirano vađenje pjeska i šljunka,kod nas ga nema nikako sem tih par kubika za kopiku. Šta sad treba po njihovom? Ne napravit bent pa nek plivaju stotine kuća da bi žaba mogla kreketat pod prozorom? Treba očistit rukavce da se ima riba gdje mrijestit i maknit profi ribare sa vode a kazne za krivolov naplaćivati odmah,sjest na račun,otet čamac,auto pa napokon uvest red i eto i žaba i riba i obale koja štiti od poplave

pajdo77

Od pet došla 7 cm,sad ode zadnji sat 1 dolje,neko se uzvodno zahebava sa nama pa zavrće i odvrće tu pipu.

maverick

To dabrovi pišaju pa vodostaj varira malo  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Gremlin

Pa koliki su ti vaši dabrovi ? Jel mogu za slaninu ?

:stripii: