Vodostaj Drave

Autor maverick, Studeni 26, 2012, 16:34:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

mossi

Pajdo sad si ti na redu!

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

ossa

Citat: miha  u Studeni 30, 2023, 13:32:05 toooo smuđovi će se spasit  :clap2:  :ok:

Od tebe nemaju kuda ...  :clap2:
Naidju krize, drukcije grize...

pajdo77

Jel to negdje pukla brana? Meni odgovara da je oko nule a to u zadnje vrijeme nikad dočekati

pajdo77

Po Mađarima ode ona za par dana dva i pol metra gore. Ne pamtim ja ovako lošu godinu za pecanje. Kako ta zemlja uopće upija tu silnu kišu ja ne znam kao što ne znam ni odakle više pada hebo joj sav Svijet mater i kiši.

Marko86

Citat: pajdo77  u Prosinac 12, 2023, 12:37:37 Po Mađarima ode ona za par dana dva i pol metra gore. Ne pamtim ja ovako lošu godinu za pecanje. Kako ta zemlja uopće upija tu silnu kišu ja ne znam kao što ne znam ni odakle više pada hebo joj sav Svijet mater i kiši.

Bar da je jedna rijeka u banani ali i Sava i Drava i Dunav veliki užas ... ne možeš normalno pecati ni na jednoj

maverick

Zadnja dva dana su smanjili kisu koja dolazi nocas...nadam se da ce malo smanjiti i ovaj porast... :uf:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Ode ona na +300. Nemojte slučajno vaditi pjesak i razmuljivati korito,suzite ju bar 10-ak metara kao kod mene pa ćemo imati ovakve poraste čim se žaba popiša.

miha

dobro je to ...milina samo nek dere  :ok: ...sljedeče godine isto tako 100 evrića za dozvolu i nek bude vode ...voda je život .... :ok:

pajdo77

Meni je pivo život,vodu ne volim ni u cipeli :stripii:

miha

dobra voda = dobro pivo  :ok:

pajdo77

Ako se predviđanja Mađara ostvare ode ona na +350. Nikako na zelenu granu sa tom Dravom ove godine a kako je blizu početak nove nećemo se niti iduće usrećiti njome.

miha

maverick

Pajdo to ce biti tako samo kod tebe...Dunav zatvrara pa je taj porast iz tog razloga..Belišće je u nekom laganom padu naraednih dana...Tako da...trazi mjesto za parking malo uzvodnije od nas  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

madmax

Pajdo samo traži izliku da ne izađe na vodu

pajdo77

Ma nije ljudino. Jednostavno se kod mene na tu vodu ne može pecati. Oteli su 10-ak metara Drave praveći šetnicu,svu obalu izravnali,sad stavili i te pontone za vez čamaca gratis 20-ak metara na vodu tako da nemaš gdje sa obale ni prići vodi u Osječkom donjem gradu. Uništili su taj dio grada definitivno tim blokovima,sajlama za pontone i samim pontonima. Baranjska strana Drave ti traži na ovu vodu jig od bar35+ grama. Tko kupuje još za Dravu štapove za tunu pecat sem donjograđana? Prigradska naselja su za sada ok,razvedena obala,granje,limani,kontra tok al sada se šetnica nastavlja i prema njima,dakle i tamo će bit pušiona za koju godinu. Nema tu sreće za nas ribolovce. Ili dubok novčanik da možeš sipati goriva za minimum 50+km po pecanju pa na Dunav ili vaditi Baranjsku pa biti barski pecaroš što ne praktikujem pa na pecanje biciklom 10-ak km biciklom za šta sam mator. Ne valja kako god okrenem nikako. Za 50 godina uz ovakvu nebrigu za vode doći će se do toga da će neki baja u olimpijski bazen ubaciti pet šarana pa pa uz dnevnu pecaj i hebe ti se za vodostaj. Sreća pa ću krepat prije pa to neću doživjeti.