Vodostaj Drave

Autor maverick, Studeni 26, 2012, 16:34:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

miha

ima reprocitet ....100 evra ..pecaš di očeš ... :ok:

pajdo77

Nije mi sve uz put,ili biciklom,čamcem ili pješke.Baranja mi najbliže. Jednom tjedno biciklom a ostale dane voltaren krema da dođem sebi od bicikla😂

maverick

Pa valjda je reciprocitet za otvorene vode...na bare ne moze...ako sam ja to dobro savladao...Mada neka kupi baranjsku pa peca s one strane Drave...mozda mu bude bolje  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

miha

ma deri samo za 100 evra može sve ... :ok:

pajdo77

Dao sam ja sto eura al nigdje ne mrdam zbog te vode. Sad će opet kiše i tako u krug. Plitka je,nema se gdje izliti,tu je u betonu,ne valja nikako

maverick

Naselje Karašica je zatvoreno

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Na mjestima van naseljq nema jos puno mjesta. Ako Belisće ide jostih 30-40 сm onda ce preci na onim mjestima gdje je bent zaravnat.

miha

481 sada belišće.... Po Mađarima još 20 cm i to je to... E sad....

pajdo77

Kada ovo sranje od Drave treba opasti na nekih donekle prihvatljivih +100 kod mene ako u međuvremenu opet negdje ne bude potop biblijskih razmjera? Ja računam da mi na prvom izlasku neće trebati sprej protiv komaraca a na mobu će pjevušiti neka prikkadna Božićna pjesmica.

miha

samo kao neki podsjetnik ..... vodostaj drave kod Belišća 15.6.2024 ...499cm .

miha

ode drava na 150 ...možda i više ....

pajdo77

Ajd pa nek ju malo rashktadi i donese kisika.

maverick

miha

ljuska

A i remont brane je pa će ispuštat vodu iz hidrocentrale