Vodostaj Drave

Autor maverick, Studeni 26, 2012, 16:34:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 5 Gosti pregledava ovu temu.

Kugla

Neće biti Miha, ide dolje

maverick

Ma mozda bude dvadesetak sm gore pa onda opet ide na -100 na mjestima je ubrzala ali na mjestima je i usporila
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Nakon porasta od skoro 1 m, i nekoliko dana stagnacije koji je bio dobar za ribolov, od juće je Drava Osijek opala za skoro 50 cm, pa će biti opet nekoliko dana stagnacije jer gore Terezijino polje malo ide gore malo dolje cca 30 cm što bi kod nas trebalo biti samo malo gore i dolje ili vjerojatnije stagnacija. Kako će ovaj pad utjecati na ribolov dok opet ne uđemo u stagnaciju?

šajzika

mislin da ce sve biti ok.iovako ionako ti i ja nist ne lovimopa se nemoramo sekirat. jedino pripazit malo vise sa camcem tj. motorom da ne napravimo od noge plug
Audentes fortuna iuvat

Kugla

Šajzika vidim dobro si informiran  :BangHead:

joker

ma ja mislim da to ne utjece previse na ribu.eto jucer kolega kod mene u terezinom klepio smuda od 10,7kg sa obale
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

Kugla

Kako su mene učili od davnina vodostaj i te kako utječe na ribolov tj. na to kako riba uzima!

joker

slazem se kugla s tobom ali ja sam kad su bile oscilacije 50cm gore-dolje uredno hvatao.i govorili su kad je mjesecina da smud nece a ja sam hvatao.za mene je najbitnije da sam na vodi i da je varalica u vodi i najbitnije setnja od mjesta do mjesta na svakom 20-tak zabaca i pici dalje.kad idem uzvodno bacam silikon a kad se vracam nazad idem sa voblerima ili kontra i tak sam si ja zacrtao

Retfalački mačak

Citat: šajzika  u Siječanj 13, 2014, 11:19:07
mislin da ce sve biti ok.iovako ionako ti i ja nist ne lovimopa se nemoramo sekirat. jedino pripazit malo vise sa camcem tj. motorom da ne napravimo od noge plug
Nešto ste sumnjivi vas dvojica.  :crutch:

Kugla

Drava narasal od sinoč više od pola metra, i još malo raste.

Kugla

maverick

Drava gore a smudj u zamrzivac  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

joker

bogme ode nisam ni gledao od vikenda je otisla dosta gore.a taman sam danas malo mislio ici cackati ali koliko mi se cini nula bodova.jedino mozda voblericu pa uz kamen i iznad kamena malo provuci.

Kugla

Rap

S obzirom na vodostaj oli se može s obale ili je sada previsoka?