Vodostaj Drave

Autor maverick, Studeni 26, 2012, 16:34:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

Greys

Gle, to ti nesmije predstavljat problem, kiša, vrijeme loše, moraš otić gledat čamac, pogotovo na tim većim oscilacijama, gore-dolje

Kugla

Greys prijatelju nije meni teško, ja svaki drugi dan a nekad i svaki dan idem do čamca, al kiše i ovaj snijeg dolje kod nas blato za popizditi, to je u pitanju, al evo probio sam se

Usput i susjedu i Zvonkecu pomjerio daske van vode, tu smo da si pomognemo

toktiz

Pa nek mi sad netko kaže da Kugla nije dobar susjed.

Kugla

Citat: toktiz  u Studeni 27, 2013, 17:28:25
Pa nek mi sad netko kaže da Kugla nije dobar susjed.
Ma da ga vidim ko je taj koji to smije reći!  :toothy9:

Miro

Evo sve od Mure do Donjeg Miholjca naglo pada.
Nadam se da neće biti novog rasta, barem do proljeća

joker

kod mene u terezinom isto pada a valjda nece vise biti takvog divljanja do proljeca
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

Kugla

Evo gledam vodostaj i opet Drava gore došla skoro metar, znači opet kod nas narednih par dana metar dole metar gore i tako do daljnjeg uh

maverick

Nema nista od toga kod nas....trebala je ovim padom otici na - 50 sad ce stati na plus 30 otprilike.... :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

vedro

Ni plus 30 nije lose samo da ne naraste vise.

maverick

Mislim da nece...ovo je samo usporilo onaj nagli pad...mislim koji dan stagnacije i da odemo konacno u onaj zimski minus....
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

silure

Kugla

Nadam se, jer ako ne ode u minus nema šanse da riješimo onih par balvana koji se zabili u kučicu.  :icon_scratch:

umpahpah

opet pada gore biti ce to dobro kroz tjedan dana

dravski pecaros

ja planiram ako padne do 20-30 mal opet na stuka

maverick

Odakle sad najavljuju porast preko metra za 5-6 dana