Vodostaj Drave

Autor maverick, Studeni 26, 2012, 16:34:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

raso

Vodostaj je odličan, bar da ostane nekoliko dana, ali neće jer u srednjoj Europi nema jednog oblačka i u dva-tri dana će pasto dobro ispod nule :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:
Je.en je protok, pa moraš raditi sa manjim voblerima i tražiti ga na nekim drugim mjestima. Ja večeras znam gdje ću i 99 % sam siguran da su tamo :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:

Miro

Možda te zaskočim u mraku  ;D ;D ;D
Ili ti zauzmem mjesto ko onaj neki dan  :whip2:

raso

Pitaj onog kako je prošao neki dan, bio je i Dida :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:
Na kilometar dobrih terena tip juriša na moje mjesto jer je vidio da ja tamo vatam :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:
Malo mu je falilo da malo pliva :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:
ili da isproba koliko je jak kabl debeo 5 cm u presjeku :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:
Tamo dje ja zapišam mjesto ne idi :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:

maverick

Sad bi polako trebala ici u neke svoje minimume
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Tommasi

Ja pratim po Mađarima.Skrolaj dolje do kraja ti je Drava Osijek i predviđanja za nekih tjedan unaprijed.
Imaš i za Dunav.Dugoročnije nisam našao ništa primjerenije.

http://www.hydroinfo.hu/Html/hidelo/hidelo_graf_drava.html

Miro

Da, dobra fora.
Valjda su točni  :thumbsup:

miha

teletext na HTV sjeban do bola kažu drava belišće 166 a ono ošla drava gore .....  :sha: :BangHead:

maverick

Da i kod nas su vodostaji nekako zbrkani...ne znam da li je to zbog zastrajele opreme ili čega vec....ovogodisnji vodostaji imaju dosta odstupanja od prijašnjih godina....mislim da je mjerna postaja osijek povezana s poljoprivrednim faksom u tvrđi....ako je tako budem navratio tamo da se raspitam kako to funkcionira  jer u zadnje vrijeme mi je hydroinfo puno tocniji
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Drava opada sad se vratio sa splavi, ali piše da je Drava Osijek 50 ali to je puno mani vodostaj nego što piše. Sve u svemu nešto ne štima. I netko je uporan da radi sranja na splavi  :veryangry: ali neće biti dobro  :no:

DIDAPATAK

..večeras od 20,30 do 23,00 Drava narasla nekoliko cm i drastično ubrzala..makar kod kamena gdje smo bili.. :uf:
.. :baba:

Kugla

Od sinoć Drava došla 60 cm, bemti, sad malo stala al po hydroinfo ići će još malo gore. Baš luduje!

Miro

Šta ovo ide, sunce mu...

maverick

A valjda od ovih kiša....svuda okolo su potopi...

Kugla

Raste Drava, cca 1-2 cm na sat, bili kum i ja do čamca, ali gore nema takvog porasta pa onda neće toliko ni kod nas

joker

kod mene u tereznom je ljepo porasla i fino zamutila taman za brku
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata