Vodostaj Drave

Autor maverick, Studeni 26, 2012, 16:34:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

ibro dirka

ja nemogu taman još 6 dana jer radim sad samo noćne pa tek slijedeći tjedan prve a nedjelja predvečer je moja :D

maverick

Ma nema to veze...treba na vodu...beš vidre i dabre  :stripii: a sta da vam kazem...ja i tonyc cekamo tri mjeseca da se spusti da napravimo stepenice na flosu  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

raso

Istekla vam građevinska dozvola :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:

maverick

Ja nepamtim da je Drava ovako kenjala...sad je u nekom malom padu pa opet ide gore....živi kaos  :uf:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Još ova kiša i blato do čamca ma užas.  :crybaby2:

maverick

jesi bio...mislim da nije neko veliko blato...

Kugla

Nisam na šljaki sam, planiram predveće ako stane, ako stignem.

umpahpah

prijevoz čamcem uzvodno za članove foruma po popularnoj cijeni nudim!!!!  :stripii: :stripii: :stripii:

zvona

Sad vidite kako je nama na Savi..blato do ušiju..sad gore sad dole..užas

mlb

kod nas zvona slabo pada , samo šiša prema gore  :stripii:

maverick

Gledam na Mađarima...ide Drava nesto jos sitno dole pa opet metar gore... :stripii: sad vec postaje smijesno...a vidim da su im i predviđanja za dunav jos gora...

mlb

Ovog trenutka i ja gledam vodostan na Hr vodama i reko konačno pada kad eto opet  :uf:!! Dokle više!! :BangHead:

Miro

Da od jucer navecer baš nagli pad

silure

Ovako ce do kraja godine kako je krenulo.... :icon_puke_r: