Vodostaj Drave

Autor maverick, Studeni 26, 2012, 16:34:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

Pa nije veliki ali zar nam nije dosta ovo vode sto imamo  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

joker

mislim da je i previše vode ove godine.kad će se smiriti više i ući u zimski vodostaj.
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

umpahpah

pa pala je od jucer toliko da ovaj porast je nece dici puno ozda nista posto dunav curi

maverick

Na Miholjcu se lijepo vidi koliko ce ici gore pa kad se zbroji ovo par dana kiše zaredom...taman do Bozica nema finog pecanja  :uf:

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

raso

maverick

Vjerojatno...oni vodostaj racunaju po svim parametrima...tako da su im prognoze do sad bile poprilično točne  :eek:

maverick

Drava je polako krenila gore...u Belišću stidljivo po cm na sat, uzvodnije vec kenja po par cm.....bas me zanima tko je veceras na ovim nasim terenima izasao na vodu ... :ok:

vedro

Citat: maverick  u Studeni 05, 2014, 23:04:03
Drava je polako krenila gore...u Belišću stidljivo po cm na sat, uzvodnije vec kenja po par cm.....bas me zanima tko je veceras na ovim nasim terenima izasao na vodu ... :ok:
evo ja bio na nasem terenu,vjetar piri kao blesav tako da je zabacivanje voblera prava zajedancija...
ulovi dva prozirna smukija i jedan bajkos, nista ozbiljno

šajzika

Znaci opci potop.
Od jucer narasla 30 cm .
Audentes fortuna iuvat

miha

mossi

šajzika

Audentes fortuna iuvat

maverick

Još malo pa nestalo...kome treba vode neka pod hitno ode i zagrabi  :stripii:

šajzika

Jel uopce postoji negdje dugorocnija prognoza od ove a da je iole tocna ?
Audentes fortuna iuvat