Vodostaj Drave

Autor maverick, Studeni 26, 2012, 16:34:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

Mađari predvidjau da Drava ide opet na 200  :sha:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

vedro

Citat: maverick  u Listopad 20, 2014, 18:13:35
Mađari predvidjau da Drava ide opet na 200  :sha:
Za kada to predvidaju? :uf:

joker

bio danas malo se provozat do drave malo šmugno s posla i bogme fino raste a boja je kao bijela kava mislio predveće ići okupat varalice ali sere kiša a i ta mutna boja me odbila.
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

raso

Nekako sam mišljenja da je sezona 2014 gotova, možda krajem godine i početkom 2015.
http://www.hydroinfo.hu/Html/hidinfo/duna.html :BangHead:

maverick

Ma jok...ovo je val koji ce doci i otici unutar 8-9 dana....
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

DIDAPATAK

..a nadam se   :takoje:..
.. :character0032: traži ispriku da se ne mora micati od nove trajnožereće  :stripii: :stripii: :stripii:..
.. :baba:

joker

Citat: maverick  u Listopad 23, 2014, 17:53:53
Ma jok...ovo je val koji ce doci i otici unutar 8-9 dana....
riječi ti se pozlatile nadam se da će tako i biti kako kažeš
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

maverick

Kod tebe sto posto...kod nas ce malo štekati Dunav...ali otici ce voda relativno brzo

rj

treba prevezat čamce ...Drava raste ko luda
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

Kugla

Baš tako raste po par centimetara po satu, i brza dosta

maverick

Ma dodje mi da iskopam onu rupu na kraju dvorista i tam donesem deset smuđeva i bole me uvo za vodostaj  :stripii:

Kugla

To te ja pitam, to bi bilo vrh, sjedneš u bašću i lagano!  :ok:

DIDAPATAK

..jedino što bi bio ženi i ostalima stalno na oku  :uf:  :stripii:
.. :baba:

maverick

Drava je u nekom svom maximumu...Moslavina koja je kako jucer rekose kolege na 101 rkm je u padu i to počelo je po koji cm na sat ...tako da...čekamo da vidimo šta će reci Dunav...Bezdan treba na 480 u srijedu....

Kugla

Danas montirali novu prilaznu fosnu i još uvijek nosi smeća užas jedan. U jednom trenutku je pored nas prošlo stablo jedno 20 metara dužine zajedno sa korijenom išćupano i sa ogromnom krošnjom, strašno, dole iza Simbinog flosa je malo zapeo u jednom trenutku i okrenuo se na sreću i nastavio dalje, takvo što nisam nikad vidio da pluta Dravom.