Vodostaj Drave

Autor maverick, Studeni 26, 2012, 16:34:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

vedro

Poglavice tako znaci... sutra idem na kontrolu pa ako doktor kaze da smijem sjediti idem ovakav u camac :crutch:
Kad snimim svoj atar daba vam sonari :stripii:
Imam ja avoju vrpicu :rofl2:

maverick

S obzirom na sadasnji vodostaj kod hrpice imas manje od dva metra vode  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

vedro

šajzika

Uranile majske vode

Audentes fortuna iuvat

maverick

Ovo je extra porast...Dunav zatvara i Drava raste se sigurnim usporavanjem...tako da eto debele ribe u naše krajeve  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

tole

da, a Dunav ode na +450 ako ne i više u Batini  :uf:     

dravski pecaros

Citat: šajzika  u Siječanj 10, 2015, 12:24:04
Uranile majske vode

koliko je to sigurno..planirao iducu subotu mal do 1-3 km pa jel moguce po tom vodostaju sa obale pecati tamo

maverick

Tamo ti je najsigurnije...jer ušće je blizu...koliko naraste Dunav tamo toliko naraste i Drava

dravski pecaros

Citat: maverick  u Siječanj 10, 2015, 13:54:20
Tamo ti je najsigurnije...jer ušće je blizu...koliko naraste Dunav tamo toliko naraste i Drava
znaci koliko predviđaju +150 tam nema sa obale pecanja?

maverick

A jbg...nisam dugo bio tamo pa ne zaboravio vodostaj za pecanje s obale...vec ce se javiti netko tko je često tamo

ibro dirka

Ja mislim da nema smisla ako ode iznad 150...

joker

bio danas do drave fino je porasla tu kod mene a bistra kao oranje nevidiš bijelog šeda čim ode 10cm ispod površine ma užas
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

šajzika

Bas sad gledam . Drava je oko 200 i tako ce ostat par dana.
Super
Audentes fortuna iuvat

maverick

A realno kod nas je vodostaj nesto realno manji od onog sto trenutno pokazuje mjerna postaja Osijek...jer na donji dio Drave utiče Dunav ovaj put nešto više nego kod nas, u planu je kod mađara nesto malo opadanja pa opet porast...u svakom slučaju super im fora u špici sezone  :stripii: mada , dosta manje matica smuđa ce biti ulovljeno pa je to mozda i u konačnici dobro  :ok:

ossa

A da li je sada kopachki rit potopljen? Sorry za off.
Naidju krize, drukcije grize...