Vodostaj Drave

Autor maverick, Studeni 26, 2012, 16:34:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

rj

da ...komplet je dobio vodu
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

ps

Ajmo doktori, Vaše mišljenje za neko duže vrijeme, vodostaj Drave i Dunava, topi se snijeg, da li je za očekivati neki jako veliki porast do lovostaja? 

maverick

Narednih tjedan dana Drava ide još malo dole..a kasnije ne znam...vjerojatno ce ovo povecanje temperatura donijeti nesto vise pritoka, mada smo mi tu ne bitni dok se uzvodno ne zagriju ozbiljno...A sto se tiče Dunava...mislim da i on nece u ovom periodu gore...nesto ce Raba rasti ali nama nebitno...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ps

Hvala, znao sam da ima Vas puno koji imate pod kontrolom cijeli tok, od ušća, do izvora.  :clap2: 

šajzika

8 i pada , poceli kod mene sprudovi izvirivat  :icon_thumright:

Audentes fortuna iuvat

dravski pecaros

uh moglo bi znaci biti zanimljivo od iduceg ponedijeljka na godisnjem pa put drave i dunava

bb

Na t peru u nardu ima šarana 100%,najbitnije nema nikog

maverick

Drava odavno nije bila ovako niska...no mađari opet od tri dana kiše koja slijedi u nasem okruzenju ocekuju metar porasta
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Slaven

raso

Biće taman i južina u Alpama punim snijega. Maloprije gledao u austriskim skijalištima  ima ga do 2 metra.

dravski pecaros

gledam dunav raste i drava počinje....boglo bi biti dobre vode za ribe  :ok:

šajzika

eno pogledaj sliku par postova iznad, ide kroz 2 3  dana na 100  :ok:
Audentes fortuna iuvat

dravski pecaros

e sad na šarana treba ici u sacekušu...  :uf:

maverick

Ide porast od dunava...usporice Dravu...kod nas to nece toliko ni utjecati.... :ok: osim sto ce natiskati malo ribe u nase selo  :stripii: