Vodostaj Drave

Autor maverick, Studeni 26, 2012, 16:34:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 5 Gosti pregledava ovu temu.

pajdo77

Ako toga toliko ima da je prvo nekako motorkom isitnit ta debla i granje pa ga tek onda premjestit,masa je to,da ne udaraju elisama po granju kad se premješta ili neki pametniji način :sha:

britva63

Citat: maverick  u Lipanj 19, 2016, 19:56:10
Od mene imaš jedan čamac, nadji jos jednog i pusticemo je dole...
eto kad i ako grof hoce drzati camac na vezu to je drugi mislim da vise ni netreba , samo usmjeravanje i nek se kotrlja nizvodno

britva63

Citat: pajdo77  u Lipanj 19, 2016, 19:57:51
Ako toga toliko ima da je prvo nekako motorkom isitnit ta debla i granje pa ga tek onda premjestit,masa je to,da ne udaraju elisama po granju kad se premješta ili neki pametniji način :sha:
dok sam imao camac ja sam to rijesavo zakacim spagom balvan ili grupu smeca i povucem na vodu,, sad nemam i banana, ovako cistiti je gotovo pa nemoguce mos par manjih odgurnuti , i to je sve jos mi potrulio iza pa nemas gdje ni stati , nabavio grede , dogovorio prevoz za utorak i zamjenu toga a vid sad vraga s tim smecem, probati cu sutra ako dozvoli vrijeme otici do splava i cistiti ,, ako uopce uspijem ista :/

pajdo77

Ja imam onu čaklju pa sam tako drlog rješavao a prije su se tako i drva hvatala na vodi,dugačka motka a na njoj kao neka kuka i vijaj drva.

britva63

Citat: pajdo77  u Lipanj 19, 2016, 20:07:09
Ja imam onu čaklju pa sam tako drlog rješavao a prije su se tako i drva hvatala na vodi,dugačka motka a na njoj kao neka kuka i vijaj drva.
sutra cu napraviti jednu , imam nekih klamfi od građe pa cu skemijati ,, sunce mu h.. i dravi  i tom smecu  :(

pajdo77

Pa da,napraviš nešto tako pa odguruješ na vodu pomalo,koliko možeš.

britva63

Citat: maverick  u Lipanj 19, 2016, 19:44:55
Jbg, neki stari peca s nje, čisti on koliko moze, čistimo i mi...ali sad je bas nesto poveće zapelo...nisam bio vec mi kolega javio....
bio sam jucer i vidim da netko peca , nacelno nesmeta mi al sam jucer malo dobio nervni slom ,, barem u pocetku,. nekontam kako netko moze busiti  oslonac kucice, da bi postavio nosace za stapove, ako ga tko od vas vidi recite mu da mi nebusi stafle i grede,, to sto peca nesmeta al neka neunistava i ovo sto je citavo ostalo

maverick

Moraces sam voditi svoje bitke... :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

britva63

Rap

Kakvo je predvidjanje za vikend?

maverick

Ide dole ali treba jos poprilicno do prvih sprudova
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Rap

Znaci kupanje ni na vidiku

kobac

kupanje -da - al u komarcima

Rap

maverick