Vodostaj Drave

Autor maverick, Studeni 26, 2012, 16:34:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

šajzika

Samo teraj dida , ak je bio dobro zatvoren nema problema
Audentes fortuna iuvat

pajdo77

Raste od jučer po 1-2 cm/h. Mora da ju Dunav slabije prima. Ako je usporila bit će dobro pecati. Samo mi se ovi oblaci ne sviđaju,valjda će se razići.

joker

pajdo nedaj da te par oblaka obeshrabri ja kad naumim na pecanje nema da nejdem.jedino kad je grmljavina al jaka onda nejdem na vodu
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

pajdo77

sad sam se vratio,raste al za sati pol ni jedan pec bjele ribe. Čujem priču da su sa dvije yamahe nestale elise,majstori su počeli servisirati pa im treba dijelova :pirate:

Šokre

Jedna je honda, sa rrf-a.

pajdo77

To je tamo na onom spustu što kažeš kod flotile a jedna je tu stepenice niže od mene skinuta sa yamahe 25. Uglavnom nije dobro.

Šokre

Bole123

Da nije moja sa kakvog čamca

maverick

To nije kradja ...to je mijenjanje....sad ovi odu dalje i skinu sebi  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Bole123

Nek se malo bace na nove motore moja elisa je skoro ko žilet

pajdo77

Vrijeme od jutra sunčano i tako će biti cijeli dan,idealno za izlazak na vodu i prirodu bilo sam ili sa obitelji. Jedino što je Drava u zadnja 24 sata opala bar toliko centimetara. Samo da se malo ta temperatura vode digne pa bi bilo življe na vodi,bar što se bjele ribe tiče. :baba:

maverick

Noćas je temp vode , površinska bila 16.9 C ...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Eto,nije baš hladna a riba se ne kreće,ja jučer ni ovih dana ujutro nisam vidio ni kedera da se muva po površini

dravski pecaros

navodno drava ode opet gore 1 metar..jel ima ko kakih saznanja

miha

po mađarima ...28.5 subota 230 belišće -.....naravno to je prognoza...