Vodostaj Dunava

Autor maverick, Studeni 26, 2012, 16:34:47

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Dva metra  :sha: pa taj tko to prognozira kao da me gadja u slobodne dane...nabijem ih u vodostaj  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

tole

a bas sam mislio od sutra do ponedjeljka.... utorka...... :uf:

:BangHead: :BangHead: :BangHead: :BangHead:

ljuska

šta kaže vodostaj za idući tjedan koja bi mogla biti maksimala

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

maverick

Kao da neki ludjak odvrce i zavrce pipu  :stripii:

šajzika

To si apatinci namjestili porast za buckanje :stripii:
Cist da bude zanimljivo
Audentes fortuna iuvat

TonyC

Mislim da se treba počet bavit surfanjem s obzirom koliki su ovo valovi na diagramu !

mossi

Ode Dunav ispod apsolutnog minimuma od kad se meri.. na današnji dan tj doba godine.

:BangHead:

maverick

Mozes pecati u samom toku kakva je trenutna situacija

maverick

miha

ako se nevaram danas je batina -19 ....2003 je dunav batina bio -50 ...oružje i oprema iz   WW 2  izvlačili su se iz dunava...

nekinho

Ide to još pomalo dolje... pa mozda i ove godine izvire kakvi oklopnjaci iz dunavskog pijeska

Mornar Popaj

Dok ne okine neka zaostala avionska, pa će biti nismo znali :violent1:
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

ps

Ne sekiraj se, to se samo kaže da je upaljač hermetički zatvoren sto godina :stripii: