Vodostaj Dunava

Autor maverick, Studeni 26, 2012, 16:34:47

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

pajdo77

Nekom šeprtlji ispala kanta viagre u vodu pa ode u nebesa

im84

Citat: alexdja  u Ožujak 17, 2018, 00:38:38
Jbt, ko privredni rast na dneviku...

Voda samo pada, neznam odakle ovo sad. Idućih tjedan dana će samo padati po Mađarima
#foxrage
#fox_rage_fishing

alexdja

Nema više divljeg bučka. :no:

Mornar Popaj

Dečki jel ima netko iskusniji od mene da mi pomogne oko procjene vodostaja Dunava za 10 dana pa do 01. maja
Oće ići malo dolje ?
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

mossi

Po Mađarima, skoro pa stagnacija narednih 7-10 dana

Mornar Popaj

Ma nadam se da će opast barem 50 cm na današnji vodostaj.
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

Bakara

Uh, to bi bilo odlicno...  :notworthy:

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Kao da zna kad je 01.06...nabijem ga  :stripii:

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Sg.Pepper

Gledam tu usranu prognozu vec 4dana i sve se nadam da ce promijeniti ali nista od toga, usrat ce mi pocetak, cim je pocetak usran nemoze ni ostatak biti dobar! Dodje mi da se ranim!
dec d vej aj lajk it....

rj

a šta ne valja u vodostaju  :sha:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

maverick

Tebi nista...mi smo imali viziju na izlet 01.06...malo plaza malo rostilj malo pelinkovac  :stripii: i sad nam samo ostane samo pelinkovac  :stripii:

rj

ja kombiniram ..osječko-medovača  :rofl2:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

Mornar Popaj

Mene samo zanima odakle će skupit tolika količina vode, tako naglo ???
Jel to od topljenja snijega ili od mogućih padalina ? 6 godina pecam na jednom mjestu na Dunavu sa obale, i ovo je prvi put da cijelo proljeće nemogu pecat. Nadam se barem da će se 
Stabilizirat vodostaj početkom 6. mjeseca.
Pa da otpecam prije odlaska u Rusiju i sezone na moru. Inače,živci zbor.

Sent from my iPhone using Tapatalk

maverick

Anešto od kiša a nešto i od topljenja snijega..jedno je povezano s drugim...ali bas je sve do čepa za početak sezone...