Vodostaj Dunava

Autor maverick, Studeni 26, 2012, 16:34:47

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

mossi

dravski pecaros

ako dobro kuzim 2 metra ce narasti   :blob6:

maverick

Od početka porasta 2.5 metra....mislio sam da ce razliti po kopackom ali cini mi se da ide na 500 i to ladno
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravski pecaros

a sam nek stiska dravu ..drava karašicu da men dođe koji jos šaranćic iz drave.... :toothy10:

maverick

Ide i Drava gore...a sta bi ti...svaki dan po jednog debelog  :icon_biggrin:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravski pecaros

nemora jedan mjesecno ja zadovoljan.... :toothy10:...

Greys

raso

U Austriji je vodostaj Dunava najveći u posljednjih 100 godina, ako naši nasipi ne izdrže moglo bi biti veselo za Baranju, a i ovako će biti gadno u Batini, Aljmašu, Dalju, Vukovaru, Iloku. očekuje se nagli rast Drave i Mure a kako će Dunav biti ekstremno visok moglo bi biti problema u Osijeku, pogotovo u Podravlju i Tvrđavici jer tamo dobiju vodu sa baranjske strane.
Naravno problema će biti i u Srbiji, možda i većih nego kod nas.

raso

ja planiram staviti dimovodnu cijev na kontejner da bude podmornica :be happy:

dus

koliko mi se čini ja ču stavit štapove o klin još na mjesec dana ! pa to je za poizdid  :angryfire:  :blob8:

maverick

Svakako ce biti van svih ocekivanja...pecanje  mozemo zaboraviti mjesec dana

maverick

Greys

Ovo je ''sve bolje i bolje''  :BangHead:

tole

moglo bi nam biti ludilo ovo ljeto, ali ne od ribe nego od vode!

ja isto sve nešto mislim da bi mogla Batina na 700 a možda i više...

Greys

Tole, prebaci se na drugi način pecanja. Imamo voda barem  :icon_thumright: