Vodostaj Dunava

Autor maverick, Studeni 26, 2012, 16:34:47

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

raso

Greys

maverick

Koliko je to u konačnici sad na ovaj vodostaj...sve mi to nekako djeluje previše ovako na prvu
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

raso

Da ga hebeš biće puno, a ako bude puno , ode riba u rit :thinking: :thinking:

raso

Sad objaviše, kako stoje stvari Dunav u Batini ode preko 400 :thinking: :thinking:užas.
http://www.hydroinfo.hu/Html/hidelo/duna.html

retfala

izgleda da ja jedino znam loviti na takoj velikoj vodi, sviđa mi se neka raste

TonyC

Znam kome još to leži ! ! !       

Dus !!!!!!   Javi se !!!!!!!!!!!!!!!!

silure

neznam kome kako lezi ali meni pase do oko 350

maverick

Ali ovo ide debelo preko dva metra na ovu sad vodu....
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

silure

ako se vrijeme proljepsa od sutra pa nadalje vodostaj batina max 300....mozda masim za 20cm + -....a prije -20....mozda sam u krivu a vidjet cemo...sta raso i jozef kazu??proslu su pogodili.... :thumbsup:

TonyC

Odošmo ja i Dare sad , javimo se naveče da vam kažemo iz prve ruke !

Ivan Borojević

Meni isto pase velika voda, da se brodom mogu zavuc u Dunavac Tanju a onda blinkanje na stuju,a sad ce voda uci u tri bare u koje camcem nemos prici ali ja kanuom mogu, milina. Postavicu fotke kad dodjem s pecanja. :thumbsup:

raso

kako sada stvari stoje Batina bi trebala biti iznad 450 :happy fourth:

silure

kako bilo da bilo... ja se drzim do onoga 300 +- 20cm ako prijedje 320 nikad vise ne komentiram vodostaj dunava hehe.....  :icon_biggrin:

Vuck0

uh to je nekako malo sto ti prognoziras , ali bar da bude tako....rasti ce jos bar 4-5 dana, a za 2 dana ce vec biti ~350   rekao bih da ide na oko 420