Vodostaj Dunava

Autor maverick, Studeni 26, 2012, 16:34:47

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Jos pola metra u ovoj turi...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Ive

Ono što me ne ubije..ja probam opet!

Jožef1

Biti će riba svugdje, samo ne tamo gdje se traži  :icon_scratch: Sada su Dunavci i ostale riječice ZAKON  :thumbsup: provjereno  :icon_thumright:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

mossi

Evo neki porast od nedelje.

Jožef1

Znade li netko kakova su predviđanja visine Dunava za idući tjedan?

Jožef1

Hvala  :ok: Radit će feederi na Tikvešu  :ok:

Hudini

A gdje ima projekcija porasta. Za ovu mađarsku stranicu znam ali gdje bih mogao naći koliko bi vode u narednih 7 dana moglo doći ili vi imate neku svoju metodu tipa u Budimpešti je sad toliko a u Vukovaru će bit otprilike toliko

baka

Otprilike 2 dana ti je razlika Budimpešta-Batina, nekad i manje, ali kod nekog normalnog protoka većinom je tako.
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

Greys

Šajzika vam je postavio temu o vodostaju, koja se automatski ažurira, pa slobodno i tamo pogledajte

umpahpah

šajzika

sta se nisi javio sa tom stranicom prije ??? bas mi se svidja, sad cemo ubacit u one vodostaje  :hello2: :hello2:

Ubaceno, isprobajte pa javite ako nekome neradi 
Audentes fortuna iuvat

Retfalački mačak

Odvezao čamac danas na Dunav. Vodostaj Dunava, gore-dolje. Nije se moglo bacati jer je cijela površina vode bila pokrivena bijelom pamom koja se hvatala po struni, pri svakom zabačaju. Prošao od ušća do Staklare. Sve isto. Brzo odustao i otišao. Tko je danas želio ići, ne mora mu biti žao što nije.  :vrag:

maverick

Mi se sad vratili iz Batine...ista situacija....
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Retfalački mačak

Bio danas ponovno na Dunavu. Put od Aljmaša do ušća je katastrofa. Obični auto ni slučajno da se uputi. Trebati će traktor da ga izvlači. Preko puta, na tri mjesta srušeno drveće. Nitko ga ne uklanja. Ni policija sa Land Roverom ne prolazi. Kolega je malo zategao kraj drveta i lada je prošla. Komentirali smo da nas ni prije slične, namjerno postavljene barikade nisu zaustavile.
Na naselju ukupno 5 auta, ali svi iz pravca Sarvaša. Voda je za dva dana lijepo narasla. Da nisam danas došao, vjerujem da bi sutra bio u problemu radi vodostaja. Samo pražnjenje funkcionira.  :takoje: