Vodostaj Dunava

Autor maverick, Studeni 26, 2012, 16:34:47

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

mossi

Dunav ide jedno 5m u nebo..  :BangHead:
U narednih 4-5 dana, znači metar dnevno.

dravski pecaros

Citat: mossi  u Svibanj 17, 2014, 07:21:10
Dunav ide jedno 5m u nebo..  :BangHead:
U narednih 4-5 dana, znači metar dnevno.
oce se i kod nas toliko popeti  :uf:

ps

dravski, nije moosi tako daleko da bi mi bili pošteđeni. Sve ode u nebo, rubrika bio sam na pecanju ostaje dugo prazna.  :crybaby2:   

dravski pecaros

karasica je na vrhunce ako dunav dravu potiska a drava karasicu bice belaja teskoga... :BangHead:

tole

ide Dunav gadno gore, ako dobro gledam Batina će na nekih 500 do 550+ do kraja tjedna što nama nije kritično ali bi nizvodno moglo biti veselo, pogotovo ako kiša ne stane, jedino se bojim da će tako nagli porast opet uštopat Dravu

baka

Ja se ne sjećam kada sam zadnji put vidio ovako nagli porast Dunava  http://www.hydroinfo.hu/Html/hidinfo/duna.html 
Bit će ovo jako gadno. Pazite na čamce, a pecanja neće biti duže vrijeme. 
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

maverick

A i meni je to malo nevjerojatno...ustopace i dravu koja je ionako previsoka za pecanje
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Kažu da dolazi izuzetno jak i veliki val Dunavom, 3 i pol puta više vode protiće i sekundi nego kad je prošle godine divljao, neće biti dobro

tole

dosta to brzo napreduje tako da mislim da neće dovoljno dugo štopat Dravu da bi bilo nekih većih problema....jedino mislim da bi u Srbiji moglo biti opako kad se sretne sa Savom

alexdja

Citat: Kugla  u Svibanj 18, 2014, 16:30:58
3 i pol puta više vode protiće

Naglo je ispuštena voda iz akumulacije u Ðerdapu da bi se oborio vodostaj u koritu kako bi moglo da primi svu količinu vode iz pritoka koje su enormno velike, pa je protok vode u Dunavu dosta porastao...

A iskreno se nadam da će dobar deo vode iz pritoka oteći pre nego što stigne visoki talas samog Dunava odozgo... :sad1:
       Nema više divljeg bučka. :no:

TonyC

Kad je dunav visok i vodeni val brzo putuje , nažalost !

Retfalački mačak

Jučer dovezao čamac sa Dunava, sva sreća. Da nisam bio dva dana prije toga, do čamca ne bih mogao ni doći.  :no:

mossi

Bezdan,

maverick

Kod nas opet neki obilaze bent na Dravi...kazu njihove prognoze dunav batina 650....pa ce i Drava ici gore ...ja taj porast ne vidim nigdje...sve gonjim tokom pada ..i Drava i Dunav...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

tole

uštopat će Sava Dunav... :uf:....pa će Dunav stat i akumulirat 200km uzvodno i to će trajat 8 - 10 dana  :stripii: :stripii: .... ti kao da ne pratiš :rofl2: