Vodostaj Dunava

Autor maverick, Studeni 26, 2012, 16:34:47

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Mornar Popaj

Ova godina mi je jedna od najboljih po ulovima. Usprkos velikim oscilacijama vodostaja, nikad više fatljika nisam naklepo kao ove god. Što sa obale, što iz čamca, a kako vidim biće još finog pecanja do kraja godine.Krajem tjedna opet na Dunav  :pirate:
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

Mudri

Citat: rj  u Listopad 28, 2014, 12:11:00
Citat: maverick  u Listopad 28, 2014, 09:16:14
Ali on samo tamo zna pecati  :stripii: i to na dva mjesta  :stripii:

dva mjesta + dalekozor  :rofl2:  :rofl2:
Hej dječice,dok ste vi piškili po prašini i mislili da je Drava velika rijeka ja sam tamo pecao,nemate pojma koko je nekad bilo dobro,nikad više tako neće biti,sada ima previše klokana,budala i onih sa dalekozorima,koji su prije par dana počeli pecati......

rj

nostalgija  :sha: to ti je siguran znak da matoriš  :thefinger:  :rofl2: eeee....što se nekad dobro jelo ....bašššš...  :stripii:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

Mudri

Kad vidim ovog tvog malog kuštravog indijanca,koda je nekidan bio bebać,vidi kolki je sad ,a prošlo je to vrijeme koda si puknio prstom,sve je lako kad nisi prošao prvo poluvrijeme,onda nekako brže vrijeme prolazi.a stvarno kad se sjetim prije 20-tak godina je vrjeme puno sporije išlo.... :hello: :hello:

KvacakZu

maverick

U par dana je u padu...ne vidim bas neki veliki porast  :sha:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

KvacakZu

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

silure

Nekakvih 1m...no navikli smo vec

KvacakZu

ode Dunav opet gore,ludilo :uf:

Ive

Neka ide samo,kada ovako ide dole naglo to mi najgore razdoblje.
Ono što me ne ubije..ja probam opet!

baka

Pa jbmti, što je ovo opet sa Dunavom?! Koliki će to porast biti?
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

rj

do petka cc 1,5m (Bezdan)
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

maverick

UTORAK    SRIJEDA    ČETVRTAK    PETAK    SRIJEDA ÷ UTORAK
  DATUM:    06.01.    07.01.    08.01.    09.01.        31.12. ÷ 06.01.
  vodostaj:    85              122            190              220              60 ÷ 130

tole

gledam hydroinfo danas......ode Dunav u nebo...moglo bi bit veselo

http://www.hydroinfo.hu/Html/hidinfo/duna.html