Vodostaj Dunava

Autor maverick, Studeni 26, 2012, 16:34:47

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

mossi

tole

otopio se snjeg na sjeveru....ide i Batina na +600 a možda i malo više :veryangry:

maverick

:eek: to znači da je ova sezona gotova ...a sjecas se kad je onaj lik rekao prosle godine da ce nam ove zime trebati vrece za obranu od poplava i istovremeno lopate za snijeg
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Stepa

Steta mislio sam isploviti još jednom ali očigledno da je sezona zavrsila za mene jbga bez upisa u novoj :angry5:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

tole

Citat: maverick  u Siječanj 12, 2015, 10:03:26
:eek: to znači da je ova sezona gotova ...a sjecas se kad je onaj lik rekao prosle godine da ce nam ove zime trebati vrece za obranu od poplava i istovremeno lopate za snijeg

neki dan je bilo +15, pa onda nakon par dana -20, pa sad opet odosmo u dobar +....jučer kiša kao u jesen......kaže kolega negdje u Austriji jučer +19 :sha:     .....pa reci ti meni jel to normalno?

Ive

Globalo zatopljenje sve više uzima maha,tko zna šta nas čeka ove godine  :sha:
Ono što me ne ubije..ja probam opet!

dravski pecaros

ja sam poceo slagati dobar komplet za zatvorene vode jel opet bi rijeke mogle biti u dole- gore cijelu godinu

raso

Očito da ćemo imati do kraja svibnja ili visok ili srednje visok vodostaj, što u konačnici može biti samo dobro. Dobro jer ćemo imati opet uspješan mrijest, ali loše jer bi opet mogli imati invaziju komaraca. :hi: :hi: :hi:

miha

na uspješan mrijest sam se več navikao ,a  i na te invazije sam več spreman  :crybaby2:

tole

bio malo prije na otoku.....tiska li ga tiska :eek:

raso

Što se pecalo, pecalo se. Sada čekanje da prođu lovostaji i opadne voda.
http://www.hydroinfo.hu/Html/hidinfo/duna.html

Mornar Popaj

Makar šta, kanticu u ruke i po kišne gliste. Sad kreću prvi somovi  :pirate:
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

Tićo

Ja isto mislim da će ovaj porast biti dobar za prolećno pećanje soma, ili se barem tome nadam  :hi:

twister011

Koji porast :sha: Cu vam javim kad poraste :hi: Moze i svaki put :ok:

maverick

Ok...ti si nam isturena postaja  :uf:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"