Vodostaj Dunava

Autor maverick, Studeni 26, 2012, 16:34:47

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

profi012

Znaci vratio si 300e do sad.  Kad dodjes do 1000 ja cu da te utepam odavde

twister011

Ma salim se ja malo. Naravno da ne racunam tako.
Odmor za dusu, a i trenutak kada voljeno bice vracas u prirodni ambijent gde dobija drugu sansu za normalan zivot, nemaju nikakvu cenu :takoje:
Istina, malkice se trgnem kada vidim cene u Sparu, ali me brzo prodje :laughing5:

maverick

Ode dunav gore...taman da nam ukenja otvaranje sezone
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

twister011

Pride, svuda uzvodno pada li pada :mt1032: A jbga, napecao sam se za vreme zabrane. E sad, posto su svi uredno vracani, mogli bi  nekog i na trpezu

mossi

Ode Dunav gore, vreme je za moju generalku čamca!  :ok:

tole

koliko gore?

ne mogu otvorit hydroinfo.... :uf:

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

raso

tole

Citat: maverick  u Svibanj 22, 2015, 06:40:21
http://www.hidmet.gov.rs/ciril/hidrologija/izvestajne/prognoza.php?hm_id=42010

...nije mi baš to neko mjerilo, zanima me što se gore događa  :mt1032:

neki dan su prikazali porast od skoro 1.5m a na kraju došlo 20cm vode tako da....

raso

Gore padaju kiše i pritoke rastu u prosjeku metar dnevno. Trenutno Budimpešta ide za 2,2 metra gore.

twister011

Rekoh ti ja Raso, ne sudi prerano kakvo ce prolece biti :baba:

maverick

Veci je problem sto ce tri dana kisa toliko dici vodostaj....da smo imali visoki...eto nam opet poplava

Kugla

Sad kad natiska, biće vode i na Puškašu previše, ali do terevenke u 6.mj valjda će biti ok
Susjed kakvo je stanje na Dravi u odnosu na prošli tjedan, gledam Belišće raste, a Osijek kao i prije, što bi reklo da dolazi od gore voda, kako je stanje kod nas na 29-tom

maverick

Narasla pol metra ..sad malo pala i opet krece gore  :uf:

raso

Citat: Kugla  u Svibanj 22, 2015, 09:42:13
Sad kad natiska, biće vode i na Puškašu previše, ali do terevenke u 6.mj valjda će biti ok
Susjed kakvo je stanje na Dravi u odnosu na prošli tjedan, gledam Belišće raste, a Osijek kao i prije, što bi reklo da dolazi od gore voda, kako je stanje kod nas na 29-tom
Neće biti previše na Puškašu jer ima brana