Vodostaj Dunava

Autor maverick, Studeni 26, 2012, 16:34:47

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Kugla

Puste oni vodu unutra kao i prošli tjedan pa takmičari bili u problemu Rašo
A susjed znači gas dolje danas ako stignem ako ne onda sutra da daska ne ostane u vodi

tole

Kugla druže, za ribičiju iz čamca velika voda nije problem, na Puškašu nema izljevanja iz korita osim kad su uvjeti ekstremni zato što onda puno hektara obradivih površina ode u k.... jer se prvo na njih izlije  :mt1032:

za fiderisanje je probleem jer je staza sad kompletno pod vodom  :takoje:

....po meni je čak i bolje da vodostaj bude visok jer u tom slučaju temperatura vode možda ne bude previsoka pa budemo mogli po danu nešto i fatat  :ok:

tole

sad mi otvorilo h.info, po meni max dolazi metar i pol vode do Batine na današnji vodostaj....dakle....do cca +400 ako i to bude :icon_thumright:

srco

... neka malo dodje , ovde kod nas oborili nivo , povukla se riba u maticu ,a Dunav pici ko Drina , ne moze niko ribce da uhvati ...

Smithwick maniac

Citat: tole  u Svibanj 22, 2015, 12:11:01
sad mi otvorilo h.info, po meni max dolazi metar i pol vode do Batine na današnji vodostaj....dakle....do cca +400 ako i to bude :icon_thumright:

Tjesim se vec 2 dana ovom izjavom...
Nazalost pokazuju se moje sumnje da ce ici Batina i na 480.
Samo da se ne zadrzi dugo a ne bi trebalo osim ako ubrzo na vidiku ne osvane novi porast.
Bilo je i previse oscilacija u posljednje vrijeme.
Strast...vrlina koja ne poznaje svjetlucanje mjeseca ni oscilacije vodostaja...

Slaven

ma sačekačemo još koji tjedan :stripii:  :crybaby2:

maverick

Ja imam plan da ce 5.6 batina biti 300 i bicu razocaran ako bude drukcije  :uf:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

tole

jbg zemljak, puno kiše palo zadnja 3 dana.....previše.... :dontknow:

Smithwick maniac

Da,kisa dodatno soli na ranu.
Sigurno je Dunav boje oranice...
Trebat ce bar 2 tjedna da se malo normalizira
Strast...vrlina koja ne poznaje svjetlucanje mjeseca ni oscilacije vodostaja...

maverick

Ma mi se nadali zbog odlaska na pecanje i to onako kolektivno...a sad je 440 i ide jos gore ...Drava bi sutra poslijepodne mogla doci u svoj neki maximum, tako da ni na Dravi ni na Dunavu nema duze nekog pecanja
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Hunter

jebojoj,kod mene pretjeralo,oko 4 m i jos raste,vise nego poplave prosle godine.camac sam ispraznio prekjucer,a pada non stop,ako ne stane danas ode titanik pod vodu,bar je tomosaki 4 gore mjesto boljih ak nist. :BangHead:

raso

Sve će se to vratiti u normalu za 7-8 dana. Dunav ima jak protok i projurit će, a uzvodno do Budimpešte je sve u opadanju i to velikom. Klasične bujične vode. :hi:

Batica

Sta ako opet bude velikih pljuskova?

raso

Lokalnih pljuskova će biti do kraja tjedna ali srednjeročno najavljuju duži stabilan period. U gornjem slivu Dunava i Drave kiše više ne pada
http://www.accuweather.com/hr/hr/osijek/119909/june-weather/119909?monyr=6/1/2015