Vodostaj Dunava

Autor maverick, Studeni 26, 2012, 16:34:47

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

šajzika

pa da, inace je dost tocna prognoza, tako je i za dravu a za par dana cemo znati tocno koliko gore ide  :takoje:
Audentes fortuna iuvat

Debeli šef

jedino što je to snježnica, voda od otopljenog snijega.
ona baš ne daje ribu.  :angry1:

rj

ne mora da bude ...kad je voda hladna "snježnica" ribi ne smeta puno ..problem je proljetna snježnica kad se voda već zagrijala
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

Hudini

alex7777

bogami ode dunav u strinu gore kolko mi se cini  :clap2: napokon  :pirate:

pajdo77

Ako sad dođe visok vodostaj i riba se razmili po kanalima za mrijest a za njom i krivolovci koji će uptrebiti od struje do vila da pokupe sve što se mrda onda u klinac. Sad bi trebala ribočuvarska služba malo obratiti pozornost gdje se tko muva inače neće biti ni m od mrijesta,ni matica.

šajzika

Audentes fortuna iuvat

pajdo77

baka

Ne znam da li sam ja ćorav ili što već.   :mt1032: Od svih slušam kako Dunav ode 3m gore, ali ja to ne vidim nigdje. Gledam mađare i ne vidim, za sada. Je, narastao je od juče, prekjuče više od pola metra, ali ni u Njemačkoj, ni u Austriji ne vidim neki veliki porast. E sad, jesam li ja stvarno ćorav, ili ne znam nešto što vi znate ili ne gledam dobro.
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

alex7777

tole

ode na oko +400 u Batini, ako ne i više...   :veryangry:

alex7777

tole

meni ne,  moći ću samo sa drveća pecat.....puj puj majmunska posla a od jučer sam na godišnjem  :BangHead: :BangHead: :BangHead:                 :icon_puke_r:

rj

102   123   160   250
ut      sre    čet   pet
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

Žorž

Dunav u NS lepo gura,jutros 112 do petka ide na 200,odo večeras malo da švićkam,možda nešto i iščačkam :ok: