Vodostaj Dunava

Autor maverick, Studeni 26, 2012, 16:34:47

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

pajdo77

Mlb svaka ti je na mjestu

Poslano sa mog ASUS_Z00ED koristeći Tapatalk

silure

silure

Ja ne znam jel to greska ili stvarno to dolazi preko 3m vode naglo

pajdo77

Gledam upravo i vodostaj Drave. Ništa mi nije jasno. To bi negdje trebao biti potop biblijskih razmjera. I za Muru isto tako nacrtali par metara gore. Daj Bože da su se zahebali.

nekinho

Budemo vidjeli za par dana, točnije od petka pa nadalje... :icon_scratch:

miha

Citat: pajdo77  u Kolovoz 03, 2020, 17:49:51
Gledam upravo i vodostaj Drave. Ništa mi nije jasno. To bi negdje trebao biti potop biblijskih razmjera. I za Muru isto tako nacrtali par metara gore. Daj Bože da su se zahebali.
..... ako se pogleda malo šire .....dobije se ovo .....https://freemeteo.com.hr/vrijeme/?language=croatian&country=germany ..... https://freemeteo.com.hr/vrijeme/?language=croatian&country=austria

silure

Odmah se sjetim prosli tjedan vakulinih rijeci bio je ponedeljak"ovaj tjedan vrlo visoke temperatura a sljedeci tjedan nas ocekuje vrh toplinskog vala"a lik u komentarima napise znaci mogu vadit zimsku jaknu  :stripii:

maverick

Ali ovo je val na kojem ces moci surfati  :uf:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

nekinho

Pratimo, gledamo, evo već danas raste, u zadnjih 24sata Miholjac za 30cm... Moslavina 40cm... Terezino polje već 60cm...
Ide to gore, e sad je pitanje dokle će i koliko vode će doći
(sad vidim nije kriva tema ali je rijeka  :uf: )

Mornar Popaj

Ide naglo i bezveze, tako će i opadat.
Baja 4 metra gore
Kod nas vjerovatno oko 3

Sent from my iPhone using Tapatalk
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

maverick

Moment kad raste i Dunav i Drava....ako Dunav prvi zatvori s porastom...Drava u donjem toku ide puno vise gore nego je predvidjanje...obicno smo u slicnim situacijama imali ozbiljne poplave , ali za sad je to sve kratkog daha pa ce vjerojatno proci sve dobro
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

silure

Ma brzo ce on i opast kao i inace, sad ce u 2 dana doci 3,5.m i kroz 2 tjedna ce se vec normalizirati kao i inace... Barem se nadam, moze potrajati i 2mj kao sto cesto bude..

mlb

Jedino što dunav u ovom periodu zna momački zamutiti pa se onda mjesec dana poslje toga bistri!!

Garofeeder

Bio prekjucer i jucer, bas se gadno zamutio. Riba se pozavlacila, rijeka ko mrtva. Dva dana bez udarca, a od jucer ni bacanja. Jedino keder na poplavljenoj livadi gdje je ipak malo bistrije.

pajdo77

Zbog njega ni Drava-Osijek nikad dolje. Opast će kad temperatura bude -10 i ja sjedio kraj peći.