Vodostaj Dunava

Autor maverick, Studeni 26, 2012, 16:34:47

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

nekinho

maverick

To je kad vodostaj zna da idem na GO pa neda da odem na Dunav...nabijem ih  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

Vec se proculo po gradu da planiras s Denisom par dana na Dunav pecat šarana, zato je takav potop. :stripii:
Audentes fortuna iuvat

Goran

Bitno je biti na vodi,kažu tako.  :laughing7:

maverick

Citat: šajzika  u Kolovoz 04, 2023, 13:34:09 Vec se proculo po gradu da planiras s Denisom par dana na Dunav pecat šarana, zato je takav potop. :stripii:

Ja i beba idemo na Dunav i nosimo pelin i colu...mislim da je tu Buhin malo ljubomoran ali neka mu bude  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

Citat: maverick  u Kolovoz 04, 2023, 15:44:59
Citat: šajzika  u Kolovoz 04, 2023, 13:34:09 Vec se proculo po gradu da planiras s Denisom par dana na Dunav pecat šarana, zato je takav potop. :stripii:

Ja i beba idemo na Dunav i nosimo pelin i colu...mislim da je tu Buhin malo ljubomoran ali neka mu bude  :stripii:
Tko da je ljubomoran? Zelenko , ma jok :stripii:
Audentes fortuna iuvat

maverick

fire193

Mornar Popaj

Bome dolazi
Madjarska ide 3 metra gore ako se nešto ne promijeni.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

miha

sad če smuđovi u dravu  :bth_fishing-smiley:

Tićo

pajdo77

Sad će on uštopat Dravu i ode ona opet do bandere pa ga hebi. Da živim u Saudijskoj Arabiji,Malti ja se uopće ne bi živcirao zbog vodostaja. Te zemlje nemaju ni jednu rijeku i puca njima qurac u junačko dupe i za lovostaj i vodostaj.

maverick

Kupujem pusku i idem u lovce...kerove mjenjam za neke slične ali s plivaćim kozicama na nogama  :stripii:  Ja sve kontam da ce jesen biti dobra za pecanje kad nas ovako hebe vecinu godine  :stripii:  Ostaje nam opcija da jos zimi zaledi i taman ce se riba malo oporaviti  :stripii:

Thechoki

mlb

Citat: maverick  u Kolovoz 25, 2023, 12:12:20 Kupujem pusku i idem u lovce...kerove mjenjam za neke slične ali s plivaćim kozicama na nogama  :stripii:  Ja sve kontam da ce jesen biti dobra za pecanje kad nas ovako hebe vecinu godine  :stripii:  Ostaje nam opcija da jos zimi zaledi i taman ce se riba malo oporaviti  :stripii:

Sad ćeš ti kod Buhina na obuku  :icon_biggrin: