Vodostaj Dunava

Autor maverick, Studeni 26, 2012, 16:34:47

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

tole

twister011

Ajd samo javite na vreme, kada to cudo udje :icon_thumright: Treba poceti sezonu. Em ne bih da propustim, em mislim da je to pravi momenat :toothy10:

tole

u Batini je za 2 - 3 dana

raso

a i Dravulja raste, taman sutra 3 zvjezdice i porast, odrađivanje noćne šihte :be happy: :be happy: :be happy:

vedro

maverick

Ma rasic je vidio tri zvjezdice kad je opalio komsinicu...ni blizu prognoza nije tome...a vodostaj....dunav 1.6-7....drava na sadsnji vodostaj malo preko pola metra
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Greys

Uf, što znači da Batina prelazi 200... nevolem  :BangHead:

maverick

U konacnici u ovom trenutku je dobar porast i za dravu i za dunav.....a nesto se bude iscackalo i na tih 200  :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

raso

tole

ovo mi se baš nešto i ne sviđa, el mi se čini ili opet odosmo na +500 :icon_scratch:
nadam se da je neki zaje.....

silure

oko + 200 mozda +/- 50 cm

tole

mislim momčino da si se malo zaje.... , ja bi volio do 270 - 300cm ali ovo na hinfo meni više djeluje kao +400 +/-50cm

oko 200+/- cm će bit sad u iduća 2 -3 dana a gle šta nam ide od gore i još svuda pada kiša

silure

i meni bi pasalo do 300...iako vjerujem da tu razinu nece proci ali sve je moguce...vidicemo sta bude bude...ja znam da u subotu ce biti sbejedno moja noc...

Greys

Koliko sad gledam , tu nema do 500?  :icon_scratch:

tole

možda neće baš na +500 ali 450 bude siogurno :angry1: