Vodostaj Dunava

Autor maverick, Studeni 26, 2012, 16:34:47

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

vedro

A ja mislio da sam samo ja u banani zbog vodostaja...

Josip

Ipak će biti nešto od pecanja, još nekih metar i pol će doći vode...a poslije je u opadanju....s tim da je i vremenska prognoza u europi stabilna za narednih dva tjedna...skoro smo odustali od Dunava i otišli na neku baru

tole

kako mi ide ovaj vodostaj na živac......taman sam se ponadao da će doć na oko 200+ do vikenda, kad od sutra opet raste  :angry5:

maverick

Pa koliko bi sad trebao gore....ovo vise nema smisla cak ni za moj ukus  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Mornar Popaj

Nadam se da će početkom 9. mj. Dunav Dalj biti oko 300cm pa da pohvatam one šarane što su mi se proljetos otkačili  :occasion14:
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

ps

Nemoj se ti žuriti, samo na moru maži leđa čehinjama, ti šarani su i onako već povađeni  :rofl2: :rofl2: 

silure

Zivcira me vodostaj uzasno sad vec

KvacakZu

raso

Mađari očekuju 2 vala na Dunavu. Jedan koji upravo danas stiže u Budimpeštu od oko 100 cm i jedan za nekoliko dana koji procjenjuju da bi mogao biti do 2-2,5 metra. Velike kiše padaju u Austriji, a neke pritoke poput Rabe rastu više od 2 metra dnevno. Ozbiljnog pecanja do sredine rujna sigurno nema. :sha: :sha: :sha: :sha:

silure

Ovakvo nesto vec dugo ne pamtim...po ovim valovitim vodostajima riba uopce nije na hrpi,previse je razbacana i neda mi se ni ici na vodu uopce..

Miro

Citat: raso  u Kolovoz 14, 2014, 07:34:50 Ozbiljnog pecanja do sredine rujna sigurno nema. :sha: :sha: :sha: :sha:

I onda u rujnu ista priča.
Čini se da će se i pecaroši morati prilagoditi ovim vremenskim promjenama jer nitko više ne može računati na stabilno mjesečno vrijeme kao prije, na primjer 5 godina.
Ode sve u k.....

maverick

U svakom slučaju imamo super zanimljiv deveti mjesec...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

tole

da...jebote.... opet ode na 4 metra... :BangHead:

Hudini

A kiša još uvijek gore pada u Austriji i Njemačkoj