Kako i zašto puca štap

Autor zvona, Siječanj 23, 2014, 22:16:54

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Kugla

Citat: maverick  u Siječanj 24, 2014, 23:43:38
N e samo za soma...i za ozbiljnijeg smudja bacim sidro...niti muke meni niti muke njemu...poslikacu kad odem na čamac, na kanister zalijepim komad sperploce i imam koloturu s koje ni ne pada konopac...sve je vise manje uredno u čamcu jer sam jednom skoro poginio na Dunavu zbog tog kanistera
Taj tvoj nisam vidio susjed, to sa šperpločom i koloturom, moraš mi to pokazati kako to izgleda i funkcionira.

rj

Citat: kugla  u Siječanj 25, 2014, 07:39:46
Alija čitam i pokušavam te zamisliti u tim situacijama, ajme to da je snimiti, ti, štapovi, sidro  :uf: ma kompić i to je zakon  :icon_thumright:

kompić zna bit veće opterećenje od sidra
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

Kugla

Rj zavisi ko je kompić, zar ne  :icon_thumright:

rj

šta ako ti je kompić manijakalan tip pa počne rezat sidra konkurenciji  :sha:

Retfalački mačak

Ima jedna pjesma koja kaže otprilike: Put putujem, put daleki.......Štap, sidro, kanister, šperploča, kompić....   Što je tu osim puta nepoznato  :sha:   :stripii:  :stripii:
Nastavak besplatne školice ....  :clap2:

Retfalački mačak

Citat: rj  u Siječanj 25, 2014, 07:53:44
šta ako ti je kompić manijakalan tip pa počne rezat sidra konkurenciji  :sha:
Na Dunavu nema konkurencije. Postoji samo dobar, loš i zao.   :takoje:

rj

Retfalački mačak

Citat: rj  u Siječanj 25, 2014, 07:57:26
jutro rezač  :stripii:
Grijem se na plin, čamac sam izvadio, vršim inventuru pribora. Dugačka je godina, a teška su vremena. Žena zavrnula pipu.  Jedva naručen štap, koji ne puca....   :ok:

Kugla

rj

Retfalački mačak

Puj, puj, puj, maler.....   :uf:  :toothy9: ne RJ, nego prethodni    :stripii:  :stripii:

mossi

Retfalački mačak

Bravo!  :clap2:
Stavi ga u janjičare.  :hi:

Retfalački mačak

Sa se vratim malo na temu pucanja štapa, kada si u čamcu i bacaš kanister-sidro. Poštovane kolege (mislim na rj-a i maverica) su preskočili kazati vrlo bitno. Boja kanistera. Da bi se školica proširila i to treba znati. Ne smije biti maskirni.  :stripii:  :stripii:  :stripii:  :stripii:

rj

do prošle godine nisi ni znao za čerga služi karnister  :stripii: