NELT čamci

Autor Greys, Siječanj 23, 2014, 23:34:12

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

milan-so

Meni je, gledajući ga na auto prikolici, taj 4,5m izgledao prilično lepo, iako je diskutabilno da li bih uzimao za Dunav čamac od 4,5m ... Koliko košta za kupovinu u Srbiji?

maverick

Pa ne znam tocno..imaju ih u tri verzije opreme....sad kako koji...nisam se puno zamarao s cijenama kod vas...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Ervin

Citat: milan-so  u Ožujak 20, 2014, 22:47:45
Koliko košta za kupovinu u Srbiji?

Model 506 je barem 20-30% skuplji od npr. Aqua Lux-a. Možda je i više, ne sećam se tačno, dosta davno sam pričao sa njima...

Batica

Citat: milan-so  u Ožujak 20, 2014, 22:47:45
Meni je, gledajući ga na auto prikolici, taj 4,5m izgledao prilično lepo, iako je diskutabilno da li bih uzimao za Dunav čamac od 4,5m ... Koliko košta za kupovinu u Srbiji?

Nije za Dunav 4,5m. Pogotovo kada su talasi.
Mislim da je cena oko 1300-1400€.
Ja imam Aqua lux, sa e-tek 25. Lepo ide. Cvrst camac, komforan. Lepa prednja i zadnja komora. Za 1400-1500€ sa ok opremom.

smudjoslav

...Posedujem Nelt 405 vec skoro 8 godina i svo vreme ga koristim na Dunavu. Camac je dobar,podvozan i stabilan...
Jedina mana po meni a odnosi se donekle na duzinu(nema veze sa talasima i slicnim glupostima) je ta sto kada u njega stavite  tri coveka on zbog manje povrsine koja naleze na vodu dosta potone pa gura vodu i trazi mnogo jaci motor. Jeste,neko ce sad reci da nema sta da trazi u tolikom camcu vise od dva ribolovca ali kada hocete neko drustvo da povezete na neko kupanje itd... onda vam fali ta brzina koja je u 506-ici daleko prihvatljivija. :hi:

maverick

S kojim motorima ga inace vozite...kakve brzine...daj nam malo iz prve ruke  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

smudjoslav

...Ja moj vozim sa 15ks. i uglavnom se svi mahom voze slicnim motorima...Prosle godine je par njih stavilo na Nelta 506 motore od 25ks. i to ide i sa pet ljudi bezobrazno... :ok:
Brzine neznam koje su ali camac kada sam sam u njemu ide bas brzo i glisira sa manje od polovine gasa.

Batica

Taslasi, kada duva vetar 4-5m/s.
A ne 2-3m/s.

smudjoslav

..Blizu si, dodjes pa ti dokazem da ni 10m/s nije problem... :icon_thumright:
Naravno da nije udoban kao 560 ali je sasvim dobar i bezbedan za Dunav!

Kugla

Jel netko prodaje ove čamce u Hrvatskoj?

maverick

Mislim da ne...prodan jedan polovan u Josipovcu za sitne pare

Marko86

Marko86

Jel nitko ne zna jel se prodaju za Hrvatsku?

maverick

Davno prije ih je prodavao Brstilo, mislim da ih sad ne prodaje nitko...Mada mozes poslati i email proizvođaču

Marko86