NELT čamci

Autor Greys, Siječanj 23, 2014, 23:34:12

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

ZeroCool

Ja sam razmisljao uzet novi nelt 405- 1550e dodje i uparit sa nekim 30ks 4T motorom

maverick

Moze li toliko ks gore...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ZeroCool

proizvodjac kaze da je to maksimalna snaga koja moze ici na taj camac

ZeroCool

ima jedan kod nas sa 25ks 2t ide brutalno

ossa

Taj je odličan, ali mi je jedina zamerka vrata na prednjoj komori i to otvaranje.
Naidju krize, drukcije grize...

ZeroCool

ne moze bit sve idealno :D

Boža

Ima li neko Nelt 506 (classic), sa cime ga vozi, kako je zadovoljan i tome slicno?:)

ossa

Marko ti si poatavio pre par meseci na vukovisadunava forumu slična pitanja oko čamaca i dobio dosta opširno ko šta misli o čamcima koji te zanimaju. Nelt je super čamac. Kao i svi slični Primus 17, aqua lux itd. Tamo sam ti napisao ako ćeš sa 20ks da se voziš uzmi najlakši čamac da bi bio brz. Ako ćeš stabilan a ne toliko brz Nelt 506 Classic je po meni najbolji. Ja ga nisam uzeo samo zbog toga što mi je vez na ulazu u marinu i sa Primus 16 sam kraći vise od pola metra sto mi je super kod niskog vodostaja da me u prolazu ne "udare" kada uplovljavaju i isplovljavaju. INAČE već sam hteo da ga kaparisem u Titelu nov. I da, prednja komora je zajebana za ubacivanje vesla i pribora jer su vrata na njoj  nezgodna.

smudjoslav

...Covek se prijavi na forum, lepo pita a ti mu saspes sve u lice i oteras sa istog...Bas lepo od tebe... :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:

ossa

Ma jok. Nego sam se  setio koliko smo se onda potrudili da mu pomognemo, mislio sam da je već odavno "na vodi", tj da je kupio čamac. Nemam ja nameru da bilo koga ne daj bože teram. Nemoj da si takav.

smudjoslav

Mozda nemas ali eno decko pritiska sajziku da ga brise sa foruma... Tako se ne docekuju pridoslice... :uf: :stripii: :stripii: :stripii:

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Boža

:DDD Pa znam, pitao sam ovde iskljucivo za ovaj camac utiske, tamo sam dobio generalno :) Hvala u svakom slucaju na odgovoru - vozio sam se na 405-ci, i verovatno je identicna komora u pitanju, tako da znam otprilike sta je.

Sto se tice camaca - 3x meri, jednom seci, sto se mene tice :D

maverick

Tako je Marko...ovi stari dripci te zezaju...ne kupuje se čamac svaki dan i ne kosta malo....bar tako mislis kad ga kupujes... :stripii: Kasnije ti bude lakse...ali svakako treba raspitati se na sto mjesta  :icon_thumright: