Sam ili u drustvu

Autor TopMix, Siječanj 25, 2014, 19:01:34

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

TopMix

Idete sa camcem na pecanje, ne mislim na klasicne dubinkase i sarandzije, napr. varalica, muvanje i sl. Da li preferirate drustvo, ili najradije idete sami? Neki kazu da je zimi bolje biti u drustvu , pa i nocu, iz nekih preventivnih razloga, jer nikad se ne zna, svasta se na vodi desava... Neki uvek idu sami, zbog koncentracije ili ko zna zbog cega... Ako vec vodite nekog, da li birate pajtasa ili vam je sve jedno?
Inace, ova tema mi je pala na pamet citajuci neke druge teme ovde, pa reko, mozdas ce nekom biti zanimljiva... :hi:

Tićo

Lepše je u društvu, ali biram s kim idem  :hi:

KvacakZu

ja volim društvo ali u pravilu vodim one za koje znam da manje love od mene ,da me ne sekiraju, ako im se omakne to im je onda zadnji put,a šta mogu kad je to jače od mene  :stripii:

KvacakZu

munich i juzba su mi đoker zovi :walrus:  :baba:  :hi:

Retfalački mačak

Citat: Tićo  u Siječanj 25, 2014, 19:07:05
Lepše je u društvu, ali biram s kim idem  :hi:
Podržavam mišljenje.  :icon_thumright:

Greys

Uglavnom idem sam, volim sam bit na vodi. Nije da nepovedem nekog, ali taj broj je daleko daleko mal u odnosu na ono kad idem sam.

Darko

uglavnom imam društvo u čamcu, jbg kad sam lijen da dižem sidro  :icon_thumright:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

Kugla

Jako rijetko sam, jednostavno u društvu je bolje, a i što Top kaže sigurnije zbog nekih nepredviđenih situacija.

Retfalački mačak

TopMix je počeo sa pecanjem, a ne sa piknikom.  :evil6: :laughing7:

maverick

Kompić koji ne zna pecati samo mi smeta, onaj koji zna ima neku drukciju viziju...tako sam u 99 posto slucajeva.....po zimi ne brinem se hoce li tko ispasti ili slicno....po ljeti mi se nitko ne znoji i opet super  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Retfalački mačak

Citat: maverick  u Siječanj 25, 2014, 20:08:27
Kompić koji ne zna pecati samo mi smeta, onaj koji zna ima neku drukciju viziju...tako sam u 99 posto slucajeva.....po zimi ne brinem se hoce li tko ispasti ili slicno....po ljeti mi se nitko ne znoji i opet super  :stripii:
Nemoj se stiditi, drugačije mišljenje je sada dopušteno zakonom.   :ok:

maverick

A gle...to mi je jedini mir...jos da odem tamo da me netko hebe...jbg...ne volim...ne volim ni čokoladu pa pojedem ponekad  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Retfalački mačak

Citat: maverick  u Siječanj 25, 2014, 20:15:15
A gle...to mi je jedini mir...jos da odem tamo da me netko hebe...jbg...ne volim...ne volim ni čokoladu pa pojedem ponekad  :stripii:
Bar si iskren. To je pozitivno, a i izjasnio si se da nisi drugačiji.   :clap2:

TopMix

Povedes kompu, odvedes ga na poziciju, pa mu sve lepo objasnis, jer je on pocetnik, a on onda razvali ribu. I to se desava... Meni drago, ko da sam ja sve sam upecao, ja bio dobar ucitelj, on jos bolji ucenik ... al negde u podsvesti... nije mi bas ... :veryangry: :stripii:

TopMix

Ponekad bi mi prijalo da odem sa nekim ko je bolji od mene, pa da i ja jos po nesto naucim. Al nesto mi se ne da... jos od pre par godina, mala skola muvanja  u reziji dr.Stefanyja...