Sajla

Autor maverick, Siječanj 28, 2014, 20:45:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Gdje ima povoljno, treba mi sajla za ponton...ova se malo izhabala...duzina...a dosta jedno 20 metara...debljina..a ne znam.. :stripii: 1 cm mozda, ako netko ima neku ideju neka napise
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Susjed ja dok sam radio kupovao sam za neke potrebe posla u Osijeku u Mađarskoj retfali, Šandora Peteija e sad neznam broj ali blizu Elgre ako se nevaram, neki stari pravio kake god zaželiš, e sad dal radi još neznam

maverick

Trabao si iz gornjeg posta zakljuciti da trazimo ja i Cava sponzora  :stripii: a ne da bi odmah kupili...to nam je zadnja opcija  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Uuuu susjed našao si crkvu di ćeš se moliti, pa znaš da sam bankrotirao. :BangHead:

maverick

Pa vidim da se prvi guraš  :stripii:

jura

ja znam na spustu u Aljmašu ali nisam siguran šta bi rekao rj :pirate:

maverick

Vec sam je mjerkao, kratka mi je  :stripii:

jura

Prićali da imaju još, budi fin i kulturan pa zamoli kuma  :takoje:

maverick

mlb

jesi pitao greysa ? on je mjenjao sajlu na prikolici koliko se sjećam pa možda ima nešto viška

Greys

Moja je tanka, a ove debele je bilo kod nas u trgovini Santaj. Budem ti povjerio, ja sam zadnju uzeo 6mm debljine, i cijena je bila jako dobra.

mlb

sad sam i ja vidio da trebaju deblju :uf: , gledao sam u pevecu isto ima kojekakvih sajli!

Ivan Borojević

Citat: maverick  u Siječanj 28, 2014, 20:45:31
Gdje ima povoljno, treba mi sajla za ponton...ova se malo izhabala...duzina...a dosta jedno 20 metara...debljina..a ne znam.. :stripii: 1 cm mozda, ako netko ima neku ideju neka napise
jel ti nije bolji lanac, sajla brzo istrune u vodi, ja za brod na bovama uzeo lanac debljina karike 8mm i sad sam miran godinama, pogotovo sto preko zime to sve vadim van.

maverick

A razmisljao sam i o tome...ponton , dva čamca...a ova sajla je izdrzala vise od deset godina..sad mozda ni lanac ne bi bio los, mada kod nas svi koriste sajle....

Mudri

Hebeš sajlu,original telefonski kabel samonosivi,sajla i kabel,sve ljepo u plastici,ne hrđa,ne dere ruke a drži provjereno,koliko metara trebaš....