kuhalo na plin

Autor Darko, Studeni 26, 2012, 23:05:38

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Prije no kupis pogledaj malo...imas dvije vrste navoja na bocama...ja sam za grijalicu skuplje platio da mi tokar napravi redukciju nego sve ostalo sta me kostalo
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

DIDAPATAK

..a taman sam mislio da mi je sve jasno  :BangHead: :stripii: :stripii: :stripii:
.. :baba:

pajdo77

Uz put ponesi i kutiju sa alatom ako se zapeklo kuhalo od masti pa ga ne možeš skinuti sa boce tako da imaš sve ključeve pri ruci ili je najbolje da prije no što kreneš po bocu i kuhalo naiđeš do avio-mehaničara,oni sigurno imaju taj ključ što ti treba :stripii:

Klifton

Citat: maverick  u Srpanj 12, 2015, 21:03:35
Prije no kupis pogledaj malo...imas dvije vrste navoja na bocama...ja sam za grijalicu skuplje platio da mi tokar napravi redukciju nego sve ostalo sta me kostalo

Imaš talijanske i domače( đurine boce) talijanske imaju taj čudan navoj(mislim da su i druge boje ako se ne varam),naše kao što je ova što mu je na slici pune bez problema,imaju svi adaptere za punjenje i paše večina priključaka ,barem kod nas u đakovu pune a vjerojatno i u Osijeku.

Ne skida se ona matica ispod nego se samo odvrne potrošać i vidi se kuglica-ovo je za Dida Patka -da ne rastavi bocu u dijelove  :no:

DIDAPATAK

..bit će..leti,leti..Didapatak  :rofl2: :rofl2: :rofl2:
..evo se ponovio  :headbang:
http://www.njuskalo.hr/ostali-kucanski-aparati/plinska-boca-kuhalom-3-kg-oglas-15775427
..otvaram buffet na vodi  :jede: :pije:  :takoje:

maverick

Koliko ces ti kuhati....trebao si uzeti veliku bocu i ono kuhalo s dva kola...stane ti boca bez problema u zadnju komoru...a mi samo navratimo po  gotov fish  :pije:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

DIDAPATAK

...ma dogovoreno  :occasion14:..imam i ono sa dvi ringle i veliku bocu  :thumbsup:..samo..
..morat će tedoći i prije i donijeti i ribu..jer koliko ja  :character0032: :crutch:.. ufatim bit će samo girice na meniju  :rofl2: :rofl2: :rofl2:

Dukulele

Momci,
eto panike naravno dan prije odlaska na godisnji :)
Naime,  trebao bi kupiti one kartuse sto se nasarafe ,za plinsko kuhalo, osoba koja mi je obecala kartuse mi je dofurala one na busenje, one male, pa se mogu slikat...
El znate gdje se moze to cudo kupiti u Osijeku?
Kad sam mogo nisam htio, sad kad hocu ne mogu.

fire193

U Intersparu imaš dvije-tri vrste pa pogledaj tamo.

Dukulele

Kad sam mogo nisam htio, sad kad hocu ne mogu.

Milan Likovic

Iako tema nije bas vise tako aktualna, htio bih podijelit informaciju da se u Zagrebu na adresi Resnicki Gaj I , Autoplin Malovic, mogu puniti kamp boce ( od 2-5  kg ) punio sam osobno prije 5 dana, a Ina na radnickoj je zatvorena skroz..tako da evo mozda ova info nekom bude od koristi..kako ribolovcima,  tako i ostalima ( npr.vozacima kamiona )
Lijep pozdrav

Darkobozuric

Kupujem malu plinsku bocu sa plamenikom

alex7777

imam bocu plamenik nevalja pa ako se nadjes u tom  :icon_scratch:

baka

Citat: Darkobozuric  u Listopad 02, 2017, 14:57:50
Kupujem malu plinsku bocu sa plamenikom

Pa stvarno si diklić! ::) ::) Dam ti jednu komplet, dođi do mene.

Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

mossi

Mala recenzija, par stvari:

https://www.aliexpress.com/item/32911743465.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4d9kQMBu

Kuvalo uz koje sam uzeo i adapter za punjenje boca ( sa onih starih čeličnih na ovaj tip.. ) https://www.aliexpress.com/item/32821330016.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4d9kQMBu
Adapter nisam koristio jer nisam ispraznio prvo punjenje ovih Coleman kertruša C500 Performance i C300 Extreme..
A koje su se pokazale vrhunske.. tj za moje potrebe ova C300 za extremne situacije mi ni ne treba pošto ova velika C500 Performance radi i na temperaturama 0+C tako da  :ok:

Obične pijačarske kertruše kao ni plin iz redovnih propan butan boca, nije hteo da radi pri niskim temperaturama..
Ove rade jako lepo, automat na kuvalu se još nije pokvario 10-tak kafa..  :icon_thumright:
Jako brzo prokuva voda čak i na ovim zimskim tempreraturama, a džezva nije poklopljena!
Znam da manje više svi pecaroši imaju potrebu za toplim napitkom, leti i zimi..
Od supice do kafice.. pa i neko jelo na brzinu nije na odmet!  :ok:

Što se mene tiče ..
- kuvalo ocena 10, dovoljno veliko za manju tavu, dovoljno malo za metalnu šolju sa poslednje fotke
- plin ocena 10, baš jaka snaga i nema ostataka čadji

Podelite vaša iskustva sa dostupnim plinom i kuvalima!

:hi: