Priprema drvenog čamca za novu sezonu

Autor šajzika, Siječanj 30, 2014, 21:02:29

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Kugla

Budem to primjenio i ok, a da,  kad ga malo izmuljam  :stripii: biće i neki fiš prije porinuća  :ok:

šajzika

Audentes fortuna iuvat

walpy

Sva sreća pa ću se najesti te ribe što ste Vas dvojica nahvatali!!!!!!! :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:
Nikada više ne planiram.
Ja samo živim ovaj život.
Ponekad kako želim,
ponekad kako moram.

Kugla

E od te  :stripii:, štuke imam, neko somće ču valjda isčupati negdje, a u potezu od kućice pa do birtije ima puno naših članova šaranaša, pa valjda imaju nekog u frizu  :ok:

Kugla

A u kume pa ti ni neznaš da si zadužen ovih dana da iščupaš neko somće  :icon_thumright:

walpy

Nikada više ne planiram.
Ponekad kako želim,
ponekad kako moram.

walpy

Nikada više ne planiram.
Ponekad kako želim,
ponekad kako moram.

šajzika

kume  :hi: :thumbsup:
vidis da ovaj tvoj "kum"kugla oce da zaratis sa zrinkom , lovostaj a ti da malu somčad vadiš  :tongue3: :BangHead:
Audentes fortuna iuvat

Kugla

šajzika

par km iznad bajte  :stripii: :stripii: :stripii:
nego mili susjed, jel tebi neko rekao da moras limovat camac ili si ti to odlucio ?
koliko ti je veliko to puknuce, ostecenje gdje curi voda ?
Audentes fortuna iuvat

walpy

Nikada više ne planiram.
Ponekad kako želim,
ponekad kako moram.

Kugla

Iskusni majstori su pogledali i dali svoja mišljenja i na mjestima će se limovati, nekad davno ko dijete sam ja to radio sa djedom ali davno je to bilo, tako da savjete pojedinih koji su to do nedavno radili ću svakako uvažiti

šajzika

pitamjer mi se onaj savjet mislim od lomnice super pokazao

za puknuca daske koja su kao nozem prosjecena, utiskas to cudo i ljepo popuni i kad se osusi bude super , pa preko toga katrana i nemoras limovat. samo limovat za malo sire prosjeke, ako ga na suncu ostavis sada kad krene suncacno, onda ce ti camac otici kvragu ,
tak je meni prvi oso u xurac ,
osusi ga, limuj , pokrpaj  sta treba , katranisi i odmah u vodu , nema cekanja
ak su iskusnjaci pogledali i dali savjet i preporuku  onda ok  :icon_thumright:

ps. ostalo mi je pol te bitumen tube, treba vidjet u kakvom je stanju pa da ne kupujes
Audentes fortuna iuvat

šajzika

dekoradal traka
na njuskalu 30kn , 5 cm sirine sto tebi treba  :icon_thumright:
http://www.njuskalo.hr/gradevinski-materijal/dekorodal-traka-oglas-11047940
Audentes fortuna iuvat