Priprema drvenog čamca za novu sezonu

Autor šajzika, Siječanj 30, 2014, 21:02:29

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Kugla

Šajzika kapari susjeda dok se ne predomisli, a ako treba pomoć javite vrlo rado ću pomoći!  :icon_thumright:

šajzika

ma sve je to sa njegove strane super  :icon_thumright: nisam ja navikao tako da neko nudi pomoc bez da trazi ista za uzvrat  :icon_king:

ti mu znaci dajes prolaznu ocjenu za odradjene poslove ??   :rofl2: :rofl2:
Audentes fortuna iuvat

Kugla

Susjed ima čistu 5-icu od mene za sve, da su svi kao on svijet bi bio idealan.  :icon_thumright:

maverick

Od kad su stari feničani izmislili novac postoji način da se čovjeku zahvali....ako već nećeš za đabe  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

:rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2:
zmija me za .... ugrizla
dogovorit cemo nesto  :icon_thumright:
Audentes fortuna iuvat

Kugla

Ova ti je dobra susjed!   :icon_thumright:

Šajzika dobro je dok je jedna zmija al kad ih je brdo onda ne valja  :uf:

šajzika

nemoj druze duplirat postove, od tebe se ocekuje kao starosjedioca na forumu da drugima dajes primjer  :whip2:

problem je sto ja imam poduzi spisak za koji se  :red_indian: pribiljezio tako da ce to biti anakonda u džepu  :rofl2:

nego da se vratim na temu ,
saznao sam za onaj bitumen u tubi , ima ga u chemotehni i kosta 30kn , svakako cu ga isprobat na jednom kriticnom djelu  :icon_biggrin:
Audentes fortuna iuvat

šajzika

odmah iznad , prebacio sam ti  :hi:
nema veze, dogadja se  :toothy12:

nego
jel kod vas u drvenom camcu uvjek neki klinac slini ili je to kod mene  :evil6: ?
jel ima netko da mu je čikl suh ko barut ? to cu isto probat rjesit ove godine jer mi cesto stvari budu mokre a normalno da takve sitnice ljute
Audentes fortuna iuvat

zvona

moj je bio suh kao barut kad sam ga kupio.. dok nije osto 2 ili 3 put na suhom i moro ga traktorom vuć po kamenju i šljunku jbg.. al malo katrana popravit će.. nadam se..a ovako mi na sat voženje s pentom uđe oko 5l vode..dovoljno da zahebava..

šajzika

sta si ga traktorom vuko crni zvona  :icon_scratch: :icon_scratch:
kod mene 2 covjeka uzmu spic, ja sam zadnji kraj i prenesemo ga 100m do vode bez nekih problema
da imam malo jaceg covjeka , on napred ja nazad i bez problema  :icon_thumright:
Audentes fortuna iuvat

Kugla

Curka malo na par mjesta, ali to ću riješiti na proljeće kad ga budem sređivao

Citat: šajzika  u Siječanj 31, 2014, 19:53:00
sta si ga traktorom vuko crni zvona  :icon_scratch: :icon_scratch:
kod mene 2 covjeka uzmu spic, ja sam zadnji kraj i prenesemo ga 100m do vode bez nekih problema
da imam malo jaceg covjeka , on napred ja nazad i bez problema  :icon_thumright:
Moj Šjzika pa ja ču tebe zvat kad budem vadio čamac, pa moj ko smrt težak ima najmanje 300 kg to dvojica ili trojica ne mogu nositi

milan-so

Moj čamac kad se rasuši do proleća trojica na ruke dignu na prikkolicu. Ali kad se vadi iz vode - katastrofa. Jesenas je bio potopljen, nas četvorica smo se slomili dok ga nismo izvukli na obalu ... dobro, visoka je obala bila jer je bio nizak vodostaj ali opet ...
Suv je kao barut leti , posle nekog vremena u vodi kad daske malo popiju vode, ali inače uvek negde malo "slini"  :hi:

šajzika

drugo je hrastov cikl a drugo je od ariša  :glasses9:
ima pajdo na neptunu hrastov cikl star preko 30godina i jos uvjek je camac i pol , samo sto je tezak  :BangHead:
mozda ga i znate , on cesto ide uzvodno od neptuna i samo blinkerise
odrzava ga isto kao i ja, i camac  traje i traje, tako da bi i tvoj hrastov mogao jako jako dugo trajati i s time opravdava visoku cjenu zrade  :icon_thumright:

milane od kojeg drveta  je tvoj cikl ?
Audentes fortuna iuvat

milan-so

Crni bor ...
Nisam siguran da li se i kod vas tako zove, ali majstor iz Bačkog Monoštora radi sa tim drvetom. Mišljenja su podeljena, ali nov čamac me izašao malo jače od 300 eura, katranisan i zaštićen, sa podnicama , veslom i dostavom u Bogojevo.

šajzika

kod mene jedinog sto znam da zna napravit camac trazi previse para ,
mislim da za hrastov cikl trazi 10000 kn  :icon_h_skeleton:
a za jelov 5000 ili vise  :uf:
kolko sam ja upoznat sa cjenama taj majstor je jeftin, a daj mi reci koja je trajnost ? i u vezi cega su podjeljenja misljenja ?
Audentes fortuna iuvat