gluposti u čamcu

Autor Darko, Studeni 26, 2012, 23:12:02

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Darko

imam u čamcu prvu pomoć iz auta za nedaj bože
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

maverick

imam i ja...a zaboravio si jos temu s vlaznim maramicama  :icon_biggrin:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Darko

jel obične ili s nekim mirisom :alas:

Slaven

To možeš anketu napravit

ps. šalim se
Darko samo ti daj, ima još, kako se sere u čamcu, piša, jel ko hebo itd itd

retfala

sve imam u čamcu :headbang: hrane za 7 dana , prvu pomoć za 7 ljudi , olova 10 kg udica vreću , guma 2kg, štapova 8. još oko 30kg opreme koju nikada ne koristim :icon_cheers:

Darko

maverick

ima paket velicine dvije kile kruha  :icon_biggrin:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Darko

maverick

zaboravio sam dans slikati...ima toliko stvari u camcu da jedva ima mjesta da jedan legne unutra...i prepravi naslov teme..u gluposti koje vucemo sa sobom  :icon_biggrin:

Darko

maverick

odlicno...samo salu na strnu...vlazne maramice nisu glupost  :icon_biggrin: uz kremu za hemoše....pecanje bude bas ugodno  :icon_biggrin:

Darko

krema za hemoše ili vazelin :-\

maverick

Dibidus

imam takve kolege, pakuju se po 2 dana, i pola stvari ni ne raspakuju kad se vrate, zato je meni sve u 2 kutije u prsluku, štap u ruci i Bog te veseli

maverick

ma no...nama je po jedan camac na prikolici stalno...kuci...tu je vecina stvari...samo ubacis kruh i mlijeko za kavu i na dunav...a po jedan imamo na dravi...tamo nema nista osim sidra...ruksak na ledja i stap u ruku i na pecanje...
a kad si apr dana sam na vodi...svasta ti treba...ja recimo nemogu suho jesti....kuham stalno....sto inace kuci nisam nikad radio...