Koji motor za moj čamac ?

Autor silure, Veljača 07, 2014, 09:48:24

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

silure

camac po materirijalu potrosenom bez drvenih sjedista vaze 270kg okruzimo na 300+motor 53kg a ostalo koliko tovarim...frisko ofarban camac znaci bez algi mjerio niz vodu 46km/h ali sam...klizem i ja na vodi sa nas dvoje i puna oprema za 2 dana elisa mi je 11 sve je dobro uklopljeno kada sam sam pre zadovoljan sam....ali sa dvoje i puna oprema i jos nadam se kabini izgubit cu ovaj uzitak....a camac mi je vrlo cvrst osjetim da bi veci motor ljepse disao pa me pati ako uzmem na ljeto cemu se nadam npr 30ks 2t dali cu sta dobiti ako uzmem 40 koliko ce trositi na 3/4 gasa ili 35ks... ako se slucajno odlucim malo sacekati duze mozda bih uzeo 4t npr 30ks a opet mislim da je pre tezak...na vodu idem jednom tjedno osim na godisnjem onda sam stalno...a ovo jednom tjedno sto idem je max 1-1.5h ciste voznje znaci malo sati i 4t i nije nekakvo full rijesenje...

silure

ono sa 5ks na 100kg sam procitao negdje u smislu da bi motor dao full od sebe...isto ima veze i pogodjen kroj camca...a to se kao odnosi na camce sa ravnim dnom...tako sa procitao ima na netu negdje

maverick

S vise konja neces ici nesto brze sam u tom camcu...ali imaces puno vecu potrosnju...ja bi se na tvom mjestu strpio jos malo i cekao neki dobar 4t 30 ks
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

silure

koliko tezak takav 4t yamaha u svakom slucaju?!

Greys

Koliko je njemu isplativo 4kt 30ks, ako ide jednom tjedno?

maverick

Ma njemu nije isplativo nista mijenjati...ali silure bi...pa mu mi pomazemo  :stripii: a silure tezak je preko 80 kg...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

silure

:dontknow: malo cu jos razmisliti....4t je bolja opcija ali...  za jednom tjedno  :dontknow: necu zuriti i razmislit cu...  :thumbsup:

Greys

Za jednom tjedno nema smisla ulupati toliko para u motor, a ovaj te lijepo služi. Kabina? To je druga priča, ali opet ideš jednom tjedno, po 20ak km max.

silure

znas mene i moje relacije  :thumbsup:  i u pravu si... stavit scu na papir i razmisliti,nije mi hitno nista...ali navalio sam..jbg

Greys

Svakog od nas puca u glavi imati brže, bolje, ljepše, i normalno je težiti ka boljitku. Ali ako realno pogledaš svoje relacije, broj izlazaka, a na kraju krajeva imaš lijep čamac i motor pouzdan koji te služi, onda osobno nevidim potrebu za boljim, u ovom slučaju samo eventualno bržim.

silure

zivcira me ta putna kad nas je dvoje...spor sam i nemam zivaca a nemogu slusati motor da se dere ako ga drzim do kraja... nije mi opet kazem hitno ali necu jos dugo ovako...