Frižider u čamcu

Autor zorter, Studeni 27, 2012, 15:47:30

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

majstor

Interesantno je, sigurno po toj cijeni. Bilo bi zanimljivo vidjeti što se stvarno dobije za tu lovu. Ovo na slicu sigurno ne. :laughing7:

Rap

Majstore, koliko bi bili accu plus paneli?! Sve jasno :)

majstor

Frižider te veličine sa a+++ potrošnjom cca 2000 Kn. malo sam i rekao vjerovatno je duplo, pretvarać isto toliko, akumulatori isto, i ploče - soma Eura minimum da funkcionira. Moj sistem od: 3,6 kw pretvarać, 2x aku  155 ah gel, 2 ploče po 300 w isto toliko ali bez frižidera i sa polovnim akumulatorima i pretvaraćem izlicitiranim u pola realne cijene na Ebay-u. Sve kupljeno povoljno i van sezone.
Za te novce i ja kupujem.  :hi:

maverick

Mozda je na princpiu kao i onaj trimer za  travu ...300 kuna...samo nitko nije rekao daje za jednokratnu upotrebu  :stripii: Mada tko zna...danas se svasta nudi...Neki dan sam uzeo bateriju za webasto..55 Ah...1000 kuna s nekih milion popusta
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ljuska

maverick

Vevor 55 litara..ozbiljan uredjaj za ne tako puno novaca. Dvije komore sa zasebnim podrsavanjem temperature do -20. S ovim modernim baterijama od 100 ah moze tri dana bez problema

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"