Pecaroški kajaci

Autor mossi, Veljača 09, 2014, 16:38:25

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

mossi

Izgled i stabilnost:

Pecanje:

Osnove:

Extremi:

SOM:

More Tuna:

Zarazno ....    :hello2:

Ivan Borojević

Skupa stvarcica, meni je moj kanu od 6oo kn zakon, os pecat, os se vozat, sta os s njime radit, zakon. :icon_king: :ok:

maverick

Imam i kajak i kanu, za ozbiljan ribolov na rijeci ne vrijede bas nista...veslanje uzvodno...sidrenje i neko kvalitetno bacanje varalice je tesko....pogotovo ja sam i lijen pa mi ne leze nikako....spust pa malo lov bajkosa ili stuke na zatvorenoj vodi ima nekog smisla...jovica ima brod pa uz njega mu dobro dodje...da ne spominjem nekulturu vozaca motornih plovila prema kajkasima koji jure i potapaju ih bez imalo stida...tako da mislim da ti je onaj aluminijski čamac sto mossi imas puno bolje rijesenje.
Hunter isto lovi ponekad i njemu koliko sam skuzio odgovara.....ali ja i kanui i kajaci..nikako na VI...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

DIDAPATAK

..zbog zdravlja mi je ne upotrbljiv za otvorene, tekuće,vode..ali sam ozbiljno razmišljao o nabavci za more..špari, gire, bukve i ako nešto naleti na udaljenosti od 10ak min od kraja mi po toplom vremenu odgovara i testirano(posuđen)..super..kad bi se smjelo po dunavcima i Baranjskim kanalima(nisam se raspitivao) mislim da bi opravdao investiciju..
.. :hi:

petrinjac

vec odavno razmisljam o takvoj stvarcici....
na bubanj ce mnogo finih varkica- i rijetkih.. posto je pare tesko skucati
tako da za ovu sezonu... aktivno trazim.. :bye: :ok:
nedostataka ima... al i prednosti.... :takoje:
....

mossi

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

bb

E ovo je kajak,već vidim sliku rano ujutro proljeće sunce izlazi onako lagano magla i blinkanje štuke.

petrinjac

ovaj Jackson mi se sviđa... :takoje:

zujalo

bb

zujalo

jakooo fin
sigurno isto tako jako finee cijene   :-[

bb

1500$ old town canoe predator ss150,4,7 m širok 1 i koji cm u najširem djelu i motor do 5 ks,težina 50kg

zujalo

fina cijena ,jel ima tog kod nas za uzeti ?
mislio sam samo vesla (za njih netreba registracija ? )

za koliko se moze uzeti gumenjak ? bez motora ? jeftinije ili ?