Sajam nautike 2014 Zagreb 19-23. 02

Autor maverick, Veljača 11, 2014, 08:44:07

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Ivan Borojević

:hi: jel ide  netko na sajam, da podijelimo troskove puta.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Ivan Borojević

:red_indian: imas zadacu, snimaj sajam pa objavi na forumu, koji video uradak. :hi:

vatrogasac

Proso danas kraj sajma, dosta auta bilo na na parkingu a ja u kombiju s 4 kolege koje to ne zanima, a kad se sjetim da sam 2007 iso na sajam nautike u St iz Pž i to na 1 dan  :BangHead: :BangHead: :BangHead:

Darko

Citat: jovicabor30  u Veljača 20, 2014, 20:42:41
:red_indian: imas zadacu, snimaj sajam pa objavi na forumu, koji video uradak. :hi:

ako budemo snimali vidjećete na snimkama samo hostese  :stripii:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

maverick

Ma kakve kokice...samo čamce snimamo  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ljuska

idem i ja najvjerojatnije sutra pa ako je neko za :occasion14: neka zvrcne 098/9515593

Kugla

Nema nikakvih izvještaja, od ekipe, biće da se još nisu vratili ili zalijevaju kupljeno putem!

sandra

mislim da ništa od izvještaja. :no:.hostes su ih omele i kupili svega isvačega  :rofl2:

sandra

nek samo sretno stignu.. :icon_biggrin:
lako čemo vidjet izvještaj.. :stripii:

maverick

Dok se malo odmorim....prebacicu koju sliku... :ok: puno lijepih stvari...samo očito da se moramo baviti nekim kriminalnim radnjama ako mislimo na godinu u shoping  :stripii:

maverick

A prva slika je Darko i Rajo na nekom plovecem objektu...sreca pa je na pedale inace tko zna kako bi ih uhvatili  :stripii:

i uglavnom to je to do sajma  :stripii:

maverick

Pošto svi bili iz yamaha tima...ovaj štand nam je jedino bio zanimljiv

maverick

Ja sam inace ostao šokiran cijenama motora koje zanimaju, nas male nauticare ako se mozemo tako podjeliti...yamaha 25 ks 34,400 kuna...